Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα πρώιμα σχέδια της BMW Z3

Ελλάδα 16:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα πρώιμα σχέδια της BMW Z3

ΝΕΑ

Τα πρώιμα σχέδια της BMW Z3

ΝΕΑ

Τρεις δεκαετίες, μετά την αποκάλυψε του εμβληματικού roadster, η Ζ3 δεν έχει βγει από τις σκέψεις των σχεδιαστών της BMW.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια της εργασίας στο τμήμα σχεδιασμού μιας μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας είναι αναμφίβολα η απεριόριστη πρόσβαση στα αρχεία της.

O επικεφαλής σχεδιασμού της BMW, Ντόμαγκοϊ Ντούκετς, αποφάσισε να μοιραστεί -μέσω των social media- με τους οπαδούς της βαυαρικής μάρκας, μέρoς των αρχείων, αλλά και μια πρώτη μελέτη, για το πως θα μπορούσε να είναι η Z3 της επόμενης γενιάς.

Μέχρι να είναι έτοιμη η τελική μακέτα, το σώμα έχει εξομαλυνθεί πλήρως και το μπροστινό μέρος μοιάζει πολύ με αυτό που θα υιοθετούσε τελικά η Z3. Είναι συναρπαστικό να βλέπεις πώς ένας σχεδιαστής μπορεί να ασχοληθεί τόσο εκτενώς με το σχεδιασμό ενός μεμονωμένου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

«Αυτή η πρώιμη σχεδιαστική μελέτη της πρώτης BMW Z3 από τον Joji Nagashima ενσάρκωσε μια μοναδική εμπειρία roadster που παρέμεινε πιστή στη φιλοσοφία μας να προσφέρουμε καθαρή οδηγική απόλαυση παρουσιάζοντας μια εντελώς νέα απόδοση», δήλωσε ο Ντούκετς και συμπλήρωσε:

«Με τη σχεδίαση, προσπαθούμε με συνέπεια να επαναλαμβάνουμε τις βασικές αξίες της BMW για να τις διατηρήσουμε σχετικές για το μέλλον».

Advertisement

ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημo: Αυτή είναι η κορυφαία BMW X1 M35i xDrive
Η BMW M5 Touring επιστρέφει πανίσχυρη! (+video)
H τελευταία BMW με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων….