Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα… περίεργα του Tesla Model X Plaid (+video)

Ελλάδα 19:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα… περίεργα του Tesla Model X Plaid (+video)

ΝΕΑ

Τα… περίεργα του Tesla Model X Plaid (+video)

ΝΕΑ

Κάθε μοντέλο της Tesla εφοδιάζεται με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αλλά και αξεσουάρ που δεν τα συναντούμε σε άλλα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Το Model X και ιδίως στην έκδοση Plaid είναι από μόνο του ένα πολύ ξεχωριστό και μοναδικό στο είδος του SUV γιατί πολύ απλά η ισχύς του αγγίζει τα 1.020 άλογα ενώ με τέτοια δύναμη δεν έχει ανταγωνισμό στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου. Εκτός όμως από τη δύναμη που διαθέτει το ηλεκτρικό SUV εφοδιάζεται και με άλλα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Για παράδειγμα, το άνοιγμα των πίσω θυρών προς τα πάνω (Falcon Wings), το μισό τιμόνι (Yoke) που θυμίζει πηδάλιο αεροπλάνου, τα ανεξάρτητα 6 καθίσματα είναι μερικά από αυτά. Ένα ακόμα στοιχείο αφορά στην έλλειψη διακοπτών για τα φλας και τους υαλοκαθαριστήρες ενώ δεν υπάρχει καν μπουτόν για την κόρνα στο κέντρο του τιμονιού (γίνεται με πάτημα κουμπιού πάνω στο τιμόνι)!

Χωρίς λεβιέ ταχυτήτων

Advertisement
Advertisement

Στα παραπάνω να προσθέσουμε την οθόνη στην κεντρική κονσόλα που αλλάζει γωνία κλίσης αλλά και την έλλειψη του λεβιέ ταχυτήτων!

Όσο και αν τα παραπάνω φαντάζουν βγαλμένα από αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για το Tesla Model X Plaid που ήδη κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τι βρήκαμε και τι… όχι στο νέο Model X Plaid των 146.990 ευρώ.

Advertisement

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παρκάρισμα για βραβείο…
F1: Τι σημαίνει η είσοδος της Ford με την Red Bull το 2026;
Πότε πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητο σας αντιολισθητικές αλυσίδες;