Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Τα παιδία παίζει» και στα μελλοντικά Ford!

Ελλάδα 19:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τα παιδία παίζει» και στα μελλοντικά Ford!

ΝΕΑ

«Τα παιδία παίζει» και στα μελλοντικά Ford!

ΝΕΑ

Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να βαριέστε μέσα στο αυτοκίνητο όταν περιμένετε κάποιον, ή απλά να θέλετε να απασχολήσετε τα παιδιά σας με κάτι ενδιαφέρον;

Advertisement
Advertisement

Στα πρότυπα της Tesla, η Ford ετοιμάζει εφαρμογή μέσα από την οθόνη mutimedia για να μπορείτε να περάσετε την ώρα σας.

Η Ford θα ξεκινήσει την εφαρμογή του παιχνιδιού αρχικά μέσα από το σύστημα πολυμέσων του F-150 Lightning και στη συνέχεια κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε και στην υπόλοιπη γκάμα. Θυμίζουμε ότι εφαρμογές βίντεο και παιχνιδιών τύπου Netflix και Youtube απαγορεύονται στα Android Auto και Car Play για λόγους ασφαλείας.

Advertisement
Advertisement

Αυτό συμβαίνει για να μην είναι σε θέση να αποσπαστεί από την προσοχή στο δρόμο ένας οδηγός, χαζεύοντας την οθόνη του αυτοκινήτου ακόμη και αν το επιθυμεί. Στα Tesla υπάρχει ήδη η δυνατότητα κατά τη διάρκεια της αυτόνομης οδήγησης να μπορεί κάποιος να βλέπει κάτι ενδιαφέρον στην μεγάλη οθόνη, με τη Ford να επιχειρεί κάτι αντίστοιχο σε πολύ μικρότερη κλίμακα.

Στην εφαρμογή της Ford μπορεί κάποιος ενδεικτικά να παίξει ένα παιχνιδάκι old school, χρησιμοποιώντας τον κεντρικό περιστροφικό επιλογέα ως Joystick. Σύμφωνα με τους κανόνες στρίβεις τον επιλογέα σαν τιμόνι δεξιά και αριστερά καθοδηγώντας ένα ψηφιακό αυτοκινητάκι που προσπερνά τα υπόλοιπα σε έναν ψηφιακό δρόμο με φυσική κυκλοφορία.

Advertisement

Αυτό το αθώο παιχνίδι μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και διασκεδαστική σε ένα parking ή ακόμη και να απασχολήσει πολύ ευχάριστα ένα μικρό (ή και μεγαλύτερο) παιδί. Εν αναμονή λοιπόν και στα Ford που θα κυκλοφορούν στη χώρα μας με το αντίστοιχο gadget.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ομάδα Fordzilla σε ζωντανή μετάδοση στο TFZ:TV Twitch Show
Team Fordzilla P1: Οι gamers και η Ford δημιουργούν (+video)
Ford: Η βοήθεια του gaming στις δοκιμές αυτοκινήτων