Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ομάδα Fordzilla σε ζωντανή μετάδοση στο TFZ:TV Twitch Show

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ομάδα Fordzilla σε ζωντανή μετάδοση στο TFZ:TV Twitch Show

ΝΕΑ

Η ομάδα Fordzilla σε ζωντανή μετάδοση στο TFZ:TV Twitch Show

ΝΕΑ

Η Team Fordzilla συνεχίζει να αφήνει το μοναδικό της αποτύπωμα στον κόσμο των esports με την τελευταία της ανακοίνωση σχετικά με ένα μηνιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα μεταδίδεται ζωντανά στην πλατφόρμα Twitch.

Advertisement
Advertisement

Η ομάδα ξεκινά το TFZ:TV: Ένα μηνιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα που απευθύνεται στην κοινότητα των gamers.

Στη ζωντανή εκπομπή, με την ονομασία TFZ:TV, οικοδεσπότης θα είναι ο Γερμανός αρχηγός της Team Fordzilla, Angelo Bulow, ενώ η μετάδοση θα γίνεται κάθε μήνα, Παρασκευή βράδυ. Ο Angelo Bulow θα πλαισιώνεται τακτικά από άλλους αρχηγούς ομάδων από τη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτός από τις ενημερώσεις για το sim-racing από όλη την Ευρώπη, το TFZ:TV θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με σημαντικά πρόσωπα της gaming κοινότητας, πληροφορίες, συμβουλές και κριτικές παιχνιδιών και εξοπλισμού, και μερικά κομμάτια που θα ακολουθούν την Team Fordzilla στις περιπέτειές της με τη Ford. Για παράδειγμα, στο πρώτο επεισόδιο η Ισπανική ομάδα ταξιδεύει στα Πυρηναία για να δοκιμάσει το νέο Kuga, την πλήρως ηλεκτρική Mustang Mach-E και το μοναδικό στο είδος του Ranger Raptor.

Advertisement
Advertisement

Το TFZ:TV θα επιτρέπει επίσης τη διάδραση με τους φίλους του σπορ κατά τη διάρκεια της εκπομπής καθώς στόχος είναι να προσφέρει μία απολαυστική, ενημερωτική και γενναία δόση ψυχαγωγίας σε μερικούς από τους 22,7 εκατομμύρια περίπου καθημερινούς, ενεργούς θεατές που έχει η πλατφόρμα Twitch σε όλο τον κόσμο.

Το πρώτο επεισόδιο του TFZ:TV θα προβληθεί ζωντανά αυτή την Παρασκευή, 2 Απριλίου στις  20.00 CET και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ: www.twitch.tv/teamfordzilla.

 

Advertisement

Γνωρίστε τους οικοδεσπότες

Advertisement

Ο Γερμανός αρχηγός της Team Fordzilla, Angelo θα είναι ο οικοδεσπότης της εκπομπής και θα πλαισιώνεται τακτικά από άλλους αρχηγούς ομάδων από τη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, συνθέτοντας μία απολαυστική ομάδα:

 

  • Angelo (Γερμανία) – έμπειρος streamer με παρουσία σε αρκετά βίντεο της Team Fordzilla, ο Angelo έχει σχεδόν 25 χρόνια εμπειρία στο gaming, και επομένως γνωρίζει σχεδόν τα πάντα γι’ αυτό.
  • Donald (Γαλλία) – εκτός από ειδικός του gaming, ο Donald ήταν επίσης ο πρώτος ιδιοκτήτης ενός Ford Focus RS στη Γαλλία το 2002. Επιπλέον, ήταν παραγωγός και οικοδεσπότης ενός από τα πρώτα τηλεοπτικά προγράμματα στην Ευρώπη για simracing.
  • Sara (Ιταλία) – ενθουσιώδης αρχηγός της Team Fordzilla με πλούσια εμπειρία σε διάφορα είδη του gaming. Το 2019-2020 ήταν συνπαρουσιάστρια σε μία ιταλική τηλεοπτική εκπομπή για esports με την ονομασία ‘House of Esports’ και έχει τακτική παρουσία στο δικό της κανάλι στο Twitch.
  • Jose (Ισπανία) – Ο Jose παρακολουθεί τις κατηγορίες Pro και Elite, αναζητώντας νέα ταλέντα και βοηθώντας τα να αναπτύξουν τις ικανότητές τους. Όταν δεν ασχολείται με το gaming, προγραμματίζει τα επόμενα ταξίδια.
  • Theo (Μ. Βρετανία) – εξοικειωμένος με τη μικρή οθόνη, ο Theo αγαπά τα racing games και τα γρήγορα αυτοκίνητα που δίνουν δυναμικό παρών στο δικό του κανάλι βίντεο Blackpanthaa, το οποίο έχει πάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές.

 

Advertisement

Team Fordzilla

Η Team Fordzilla που πρωτοεμφανίστηκε στην έκθεση gamescom το 2019 δημιούργησε ομάδες οδηγών σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο, με επιλεγμένους αρχηγούς για κάθε ομάδα. Εκτός από τη συμμετοχή της σε τοπικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα sim-racing, η Team Fordzilla οργάνωσε επίσης το δικό της διαγωνισμό Fordzilla Cup το 2020.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο Team Fordzilla P1 αποκαλύφθηκε στην έκθεση gamescom 2020 και ήταν το πρώτο εικονικό, αγωνιστικό όχημα που προήλθε από τη συνεργασία μεταξύ των gamers και της ομάδας σχεδίασης ενός κατασκευαστή αυτοκινήτων. Και σα να μην έφτανε αυτό, η ομάδα αποκάλυψε ένα κανονικών διαστάσεων, πραγματικό αγωνιστικό μοντέλο μόλις τρεις μήνες αργότερα.

«Σχεδόν στο 70% της εκπομπής το TFZ:TV θα κυριαρχούν θέματα gaming και κουλτούρας του sim-racing, και θα παρουσιάζονται ειδήσεις για τα:ην Team Fordzilla και τον ευρύτερο κόσμο του gaming και των esports. Επίσης θα συνδέσουμε αυτή την κοινότητα με τη Ford με δράσεις που εκτός από σχετικές θα είναι και απολαυστικές. Πραγματικά θέλουμε να απεικονίσουμε την Ford ως μία μοντέρνα, ζωντανή και συναρπαστική μάρκα που ξεχειλίζει από ενέργεια, χρησιμοποιώντας όλα τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι αγαπούν στο Twitch» δήλωσε ο Emmanuel Lubrani, μέλος της Team Fordzilla