Live Κίνηση
Περισσότερα
Fiat 500 Family

Τα νέα Fiat 500X και 500L στο μικροσκόπιο

Ελλάδα 2:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα Fiat 500X και 500L στο μικροσκόπιο

Fiat 500 Family

Τα νέα Fiat 500X και 500L στο μικροσκόπιο

Fiat 500 Family

Διαθέτοντας ένα πληρέστερο πακέτο συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας, τα νέα Fiat 500Χ και 500L αποτελούν παράδειγμα για τη δομή που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η Fiat προχώρησε σε μία ειδική εκπαίδευση του δικτύου της ώστε να μπορεί να μεταφέρει στο αγοραστικό κοινό τα οφέλη, αλλά και τις αλλαγές που φέρνουν στην καθημερινότητα μας οι νέες τεχνολογίες.

Τα νέα Fiat 500X και 500L είναι εφοδιασμένα με μια μακρά λίστα προηγμένων συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία αφορούν τόσο ηλεκτρονικά, όσο και μηχανικά συστήματα. Η χρήση τους ανεβάζει σε νέα επίπεδα την ασφάλεια, την άνεση, αλλά και την οικονομία καυσίμου που παρέχει το όχημα. Παράλληλα όμως η πλήρης εκμετάλλευση αυτών των δυνατοτήτων προϋποθέτει τη σωστή ενημέρωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Fiat, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δημιούργησε μια ειδική εκπαιδευτική ημερίδα για τα στελέχη πωλήσεων του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Διανομέων της, έτσι ώστε να μπορούν να εξηγήσουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις αλλαγές που φέρνουν στη καθημερινή οδήγηση τα προηγμένα συστήματα που φέρουν οχήματα όπως τα νέα 500Χ και 500L. Με αυτό τον τρόπο οι νέες τεχνολογίες θα μπορέσουν να συμβάλουν ουσιαστικά σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας και οικονομίας στις μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

fiat-trainning2018-a640short

Οι τομείς και τα συστήματα που αφορούσε η ειδική εκπαίδευση ήταν τα:
– ADAS (Advance Driver Assistance Systems)
– Συνδεσιμότητα
– Κινητήρες βενζίνης Turbo FireFly
– Νέας γενιάς κινητήρες Diesel με SCR
– Αυτόματο κιβώτιο DCT