Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα νέα Audi για την Μπάγερν Μονάχου (+video)

Ελλάδα 1:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα νέα Audi για την Μπάγερν Μονάχου (+video)

Men + Speed

Τα νέα Audi για την Μπάγερν Μονάχου (+video)

Men + Speed

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι παίχτες της Μπάγερν Μονάχου παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα από την Audi, τον χορηγό των Πρωταθλητών Γερμανίας, σε ειδική εκδήλωση στα κεντρικά της εταιρείας. Δείτε τι επέλεξαν οι περισσότεροι. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία της Audi με την Μπάγερν Μονάχου αποτελεί πλέον παράδοση στη Γερμανία, αφού έχει ξεκινήσει το 2002 και συνεχίζει κάθε χρόνο ανελλιπώς μέχρι και σήμερα. Με βάση του τι ισχύει κάθε χρονιά, κάθε ένας ποδοσφαιριστής της γερμανικής ομάδας επιλέγει ένα από τα νέα μοντέλα της εταιρείας και το χρησιμοποιεί για τους επόμενους 12 μήνες.

Όπως είναι κατανοητό τα πιο πολυτελή και γρήγορα μοντέλα της Audi κερδίζουν κάθε χρόνο την προτίμηση των πρωτοκλασάτων αστεριών της μάρκας, ενώ λίγοι είναι αυτοί που κάνουν την έκπληξη και επιλέγουν ένα πιο… ταπεινό μοντέλο της γερμανικής φίρμας.

Έτσι λοιπόν για μια ακόμη χρονιά το Audi RS 6 Avant ήταν η πιο δημοφιλής επιλογή των παιχτών της Μπάγερν, αφού 5 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων ο Mats Hummels, ο Jerome Boateng και ο Thiago Alcantara επέλεξαν το πανίσχυρο μεγάλο στέισον. Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων ήρθε το Q7 και η πιο γρήγορη έκδοσή του SQ7 TDI, που επελέγη μεταξύ άλλων από τον Franck Ribery και τον Thomas Müller.

Advertisement
Advertisement

To κορυφαίο μεσαίο SUV Audi SQ5 ήταν η επιλογή του προπονητή της ομάδας, του Jupp Heynckes, ενώ ο Felix Götze προτίμησε το φθηνότερο αυτοκίνητο από όλα, ένα απλό Audi A3 Sportback.

FC Bayern Muenchen New Car Handover

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης των αυτοκίνητων οι παίχτες της Audi είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και το εργοστάσιο της εταιρείας στο Ingolstadt, όπου κατασκευάζονται τα Audi A3, A4, A5 και Q2. Παράλληλα, το παρών έδωσε και η νέα γενιά του Audi A8, καθώς και το νέο A5 Sportback G-tron, που χρησιμοποιεί για την κίνησή του φυσικό αέριο.

Advertisement

FC Bayern Muenchen New Car Handover

Advertisement