Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα ηλεκτρικά μένουν στη βροχή;

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα ηλεκτρικά μένουν στη βροχή;

ΝΕΑ

Τα ηλεκτρικά μένουν στη βροχή;

ΝΕΑ

Ακούγεται ως κακόγουστο αστείο, όμως η Tesla υποχρέωσε οδηγό σε αλλαγή μπαταρίας επειδή οδηγούσε σε κακοκαιρία.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα αρκετά περίεργο περιστατικό, ένας οδηγός από τη Σκωτία μαζί με τον φίλο του αντιμετώπισε έναν αστρονομικό λογαριασμό επισκευής ύψους περίπου 20.000 ευρώ για το Tesla Model Y που οδηγούσε με βροχερό καιρό.

Ο Johnny Bacigalupo και ο Rob Hussey βρήκαν το αυτοκίνητό τους να μην εκκινεί μετά από μια έξοδο για δείπνο στο Εδιμβούργο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περιμένουν για αρκετή ώρα την υποστήριξη της .Tesla

Προς έκπληξή τους, τους είπαν ότι το νερό της βροχής είχε προκαλέσει ζημιά στην μπαταρία, με αποτέλεσμα το βαρύ κόστος επισκευής, το οποίο δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο Βρετανοί αμφισβήτησαν την εξήγηση της Tesla, εκφράζοντας σκεπτικισμό σχετικά με την επίδραση του συνηθισμένου βροχερού καιρού στο όχημα.

Μία συνομιλία με έναν διευθυντή της Tesla αποκάλυψε τη θέση της εταιρείας ότι ο καιρός έφταιγε, αφήνοντας τον Bacigalupo να αμφισβητήσει την αξιοπιστία των αυτοκινήτων Tesla και την εξυπηρέτηση των πελατών τους, ειδικά στις τυπικές καιρικές συνθήκες της Σκωτίας.

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε εκτεταμένες ανησυχίες σχετικά με την ανθεκτικότητα των ηλεκτρικών οχημάτων σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και οδήγησε και σε ευρύτερες συζητήσεις σχετικά με τις προκλήσεις της κατοχής ηλεκτρικών οχημάτων.

Advertisement

Η κατάσταση υπογραμμίζει την ανάγκη οι κατασκευαστές να αντιμετωπίζουν άμεσα και με διαφάνεια τις ανησυχίες που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες, καθησυχάζοντας τους πελάτες σχετικά με την ανθεκτικότητα των προϊόντων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό θα μπορούσε να είναι το Tesla Model 3 στέισον βάγκον
Πόσo αντέχουν οι μπαταρίες στα Tesla;
Σας αρέσει έτσι το Tesla Model Y;

Advertisement