Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα είδε όλα ο τάρανδος με το Range Rover (+video)

Ελλάδα 4:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα είδε όλα ο τάρανδος με το Range Rover (+video)

ΝΕΑ

Τα είδε όλα ο τάρανδος με το Range Rover (+video)

ΝΕΑ

Το Range Rover πέμπτης γενιάς έκανε ντεμπούτο στις αγορές το 2021 και τώρα που οι συνάδελφοι του km77.com το έφεραν στις εγκαταστάσεις τους, επιβεβαιώθηκε αυτό που υπήρχε ως αίσθηση για το μοντέλο και την ευελιξία του.

Advertisement
Advertisement

Το πολυτελές SUV διατίθεται σε εκδόσεις με 5 και 7 θέσεις και προφανώς δεν έχει ούτε καν ψήγμα σπορ διάθεσης.

Από αυτό όμως, μέχρι το να μην μπορεί να περάσει από ένα «βασικό στίβο μάχης», η απόσταση είναι μεγάλη. Έχουμε δει κι άλλα αυτοκίνητα στις εγκαταστάσεις του km77.com να… ζορίζονται προκειμένου να βγάλουν το πρόγραμμα αλλά στην προκειμένη περίπτωση η έκπτωση σε ταχύτητα εισόδου είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Advertisement
Advertisement

Σε βαθμό που μάλλον θα έπρεπε να αλλάξουν τα κριτήρια αξιολόγησης ή να δοκιμαστεί με άλλα δεδομένα και όχι με τα ίδια των υπόλοιπων επιβατικών. Κάτι τέτοιο άλλωστε, από τις διαστάσεις, το μεταξόνιο των… 3,0 μέτρων και το απόβαρό του, θα μπορούσε να δικαιολογηθεί. Το πέρασμα από το σλάλομ σε χρόνο αντίστοιχο του Skoda Fabia, ήταν ενδεικτικό του τι θα ακολουθούσε.

Αλλά και πάλι, το να «πέσει» η ταχύτητα εισόδου από τα 77 χλμ./ώρα που είναι η «ταχύτητα αναφοράς» στα 63 χλμ./ώρα προκειμένου το Range να μην ρίξει καμία κορίνα στη δοκιμασία αποφυγής ταράνδου, η απόσταση είναι χαοτική. Η υποστροφή είναι έντονη σε όλες τις ενδιάμεσες ταχύτητες, αποτρέποντας το μεγάλο και πολυτελές SUV να κάνει ένα καλύτερο πέρασμα- και αξίζει να σημειωθεί πως μιλάμε για ένα μοντέλο που έχει και ενεργητική τετραδιεύθυνση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Eτοιμάζεται ηλεκτρικό Range Rover με αυτονομία 600 χιλιομέτρων
Πόσους μικρο-καθρέφτες έχουν τα φώτα του Range Rover Sport;(+video)
Nέα Mercedes-Benz A-Class με πόσο;

Advertisement