Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα Ford Raptor όργωσαν τα βουνά της Πίνδου…

Ελλάδα 16:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα Ford Raptor όργωσαν τα βουνά της Πίνδου…

ΝΕΑ

Τα Ford Raptor όργωσαν τα βουνά της Πίνδου…

ΝΕΑ

Εκατό συμμετέχοντες με 25 Raptor συμμετείχαν στη μεγαλειώδη Πανελλήνια συνάντηση του Raptor Club Greece που φέτος είχε προορισμό τη Σαμαρίνα Γρεβενών και ττις γύρω περιοχές. Το Newsauto ήταν και εκεί…

Advertisement
Advertisement

Τα Pick-up δεν είναι απλά οχήματα που χρησιμοποιούνται μόνο για δουλειά αλλά προσφέρουν στους χρήστες και μέγιστη οδηγικη ευχαρίστηση. Ο διπλός τους χαρακτήρας οφείλεται στη σχεδίαση (βλέπε διπλοκάμπινα), στον εξοπλισμό, στην άνεση και φυσικά στις δυνατότητες.

Μεταξύ άλλων ξεχωρίζει το Ford Raptor, ένα όχημα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς στην Ελλάδα. Εκατοντάδες Raptor κυκλοφορούν στη χώρα μας και όπως φαίνεται οι ιδιοκτήτες τους, τα ευχαριστιούνται στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Το Raptor Greece Club είναι ένα από τα πλέον ενεργά Club στην Ελλάδα και με κάθε ευκαιρία τα μέλη του διοργανώνουν εξορμήσεις στη φύση.

Κονβόι με 25 Raptor

Advertisement
Advertisement

Κάτι ανάλογο που έκαναν το τριήμερο 6-9 Οκτωβρίου καθώς διοργάνωσαν την Πανελλήνια συνάντηση τους, που φέτος είχε επίκεντρο το νομό Γρεβενών και την ευρύτερη περιοχή της Πίνδου.

Σχεδόν 25 Raptor και 100 άτομα ταξίδεψαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και έδωσαν ραντεβού στο χωριό Σαμαρίνα. Από εκεί ξεκινούσαν και οι εξορμήσεις στις γύρω περιοχές, όπου τα επιβλητικά Pick-up δεν έγραφαν απλά χιλιόμετρα, αλλά χωμάτινα χιλιόμετρα σε δύσβατα μέρη που ελάχιστα οχήματα μπορούν να προσεγγίσουν.

Το κομβόι των αμερικάνικων Pick-up πέρασε από τον Εθνικό Δρυμό Βάλια Κάλντα, το φημισμένο γεφύρι της Πορτίτσας και ξεναγήθηκε από τον Τόλη Διανέλλο και την ομάδα του σε σημεία και μέρη που δύσκολα μπορεί ο καθένας να προσεγγίσει.

Πολύ… χώμα

Advertisement

Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολύ χώμα, οδήγηση την ημέρα αλλά και τη νύχτα (σε χωμάτινες διαδρομές), ενώ την τιμητική τους είχαν τα περάσματα από ποτάμια

Το Newsauto ακολούθησε την εκδρομή του Raptor Club Greece με ένα Raptor στην έκδοση που «κλείνει» τη γενιά, καθώς σε λίγες εβδομάδες περιμένουμε να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο μοντέλο.

Advertisement

Να σημειώσουμε πως την παράσταση από όλα τα 25 Ford έκλεψε ο… «λύκος», ένα ειδικά διαμορφωμένο Ranger που θυμίζει σπίτι καθώς διαθέτει από κρεβάτι, ψυγείο, κουζίνα μέχρι και ντουζιέρα.

Φωτογραφικό αφιέρωμα

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα και ετοιμάστε… βαλίτσες για την επόμενη εκδρομή του Raptor Club Greece!

Advertisement

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H «βιβλιοθήκη» που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στο σπίτι μας (+video)
Τα νέα της πιάτσας, 352…
Διόδια: Έρχεται αναλογική χρέωση με βάση τα χιλιόμετρα!