Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα επίσημα αξεσουάρ της Bentley Bentayga

Ελλάδα 20:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα επίσημα αξεσουάρ της Bentley Bentayga

ΝΕΑ

Τα επίσημα αξεσουάρ της Bentley Bentayga

ΝΕΑ

Το να έχει κάποιος ένα επιβλητικό και ακριβό SUV όπως είναι η Bentayga, δεν σημαίνει πως δεν έχει χόμπι, δεν κάνει ποδήλατο ή δεν θα την προσέχει να μην είναι εκτεθειμένη στη σκόνη. Για όλα αυτά, η Bentley προσφέρει τα δικά της αξεσουάρ.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley κυκλοφόρησε μια συλλογή από επίσημα αξεσουάρ για την ανανεωμένη Bentayga, καλύπτοντας τα πάντα: από τη βελτίωση της εμφάνισης και του ήχου έως την ενίσχυση της πρακτικότητας του βρετανικού πολυτελούς SUV.

Ένα από τα κυριότερα σημεία της γκάμας είναι το νέο σύστημα εξάτμισης τιτανίου υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο σε συνεργασία με την Akrapovic, το οποίο διαθέτει δύο διπλές ωοειδείς απολήξεις πάνω στις οποίες είναι χαραγμένα τα λογότυπα των δύο εταιρειών. Μέρος της συλλογής που αφορά τις «επεμβάσεις» στην εξωτερική εμφάνιση, είναι και τα καλύμματα καθρέφτη από ανθρακόνημα υψηλής στιλπνότητας που συνδυάζονται ιδανικά με τη σειρά Blackline. Υπάρχει επίσης ένα σύνολο νέων πλευρικών σκαλοπατιών για τη βελτίωση της εισόδου και της εξόδου, που διατίθεται σε Black Gloss, Carbon ή Moonbeam, και διαθέτει επιφάνεια από καουτσούκ.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά αξεσουάρ «Touring», έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την πρακτικότητα της Bentayga, με μπαγκαζιέρα οροφής ή μπάρες για στήριξη σκι και snowboard. Σε αυτή τη σειρά αξεσουάρ της Bentley, περιλαμβάνονται επίσης σχάρες ποδηλάτων, για δύο ή τρία ποδήλατα με σημείο στήριξης στον κοτσαδόρο, καθώς και το κουτί αποθήκευσης πολλαπλών λειτουργιών που είναι ασφαλισμένο στο δάπεδο του χώρου των αποσκευών. Μια ακόμα επιλογή είναι η μετακινούμενη πλατφόρμα του χώρου αποσκευών, για την ακόμα ευκολότερη φόρτωση, χωρίς να χρειάζεται να σκύψει κανείς πάνω από το κατώφλι φόρτωσης της Bentayga.

Τα δερμάτινα μαξιλάρια για τα καθίσματα και τα υποπόδια περιλαμβάνονται στη σειρά των αξεσουάρ που αφορούν στην καμπίνα, μαζί με τις αποσκευές και τις τσάντες γκολφ κατά παραγγελία. Τέλος, ξεχωριστή σειρά αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί για την προστασία του αυτοκινήτου και σε αυτή ανήκουν τα καλύμματα του αυτοκινήτου για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, τα λαστιχένια πατάκια «βαρέως τύπου» και οι λασπωτήρες. Λεπτομέρειες για το κόστος του κάθε αξεσουάρ δεν έχουν ανακοινωθεί– και καλύτερα, γιατί σε ένα αυτοκίνητο που κοστίζει να αγοραστεί €200.000 ή και παραπάνω, η κουκούλα εσωτερικού χώρου για παράδειγμα, θα μπορεί άνετα να κοστολογηθεί όσο ένα –εντάξει, βασικό- VW Golf.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα: Bentley Flying Spur με 3D ξύλινα πάνελ στις πόρτες

Advertisement

Η νέα Bentley Bentayga σε 4θέσια διαμόρφωση

Φρεσκάρισμα για τη Bentley Bentayga

 

Advertisement