Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φρεσκάρισμα για την Bentley Bentayga

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φρεσκάρισμα για την Bentley Bentayga

ΝΕΑ

Φρεσκάρισμα για την Bentley Bentayga

ΝΕΑ

Το υπερπολυτελές SUV της Bentley δέχεται μια σειρά διακριτικών αισθητικών και τεχνολογικών αναβαθμίσεων προκειμένου να ενισχύσει τη δυναμική του.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley Bentayga βρίσκεται διανύει ήδη την πέμπτη χρονιά παρουσίας στο χώρο των κορυφαίων πολυτελών SUV και η βρετανική εταιρία έκρινε πως είναι στιγμή για ένα φρεσκάρισμα στην εμφάνιση και το τεχνολογικό ρεπερτόριο προκειμένου να παραμείνει άκρως ανταγωνιστική απέναντι στους νέους ανταγωνιστές.

Πολλοί θα βρουν τις αλλαγές τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος ιδιαίτερα εύστοχες καθώς διατηρούν αναλλοίωτη τη μεγαλοπρέπεια του μοντέλου δίνοντας όμως συγχρόνως μια πιο εκλεπτυσμένη και γοητευτική απόχρωση στην εικόνα. Η νέα Bentayga παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμη και επιβλητική όμως πλέον δεν δείχνει τόσο χοντροκομμένη και έχει αποκτήσει μια πιο μοντέρνα απόχρωση. Πρακτικά έχουν αλλάξει τα πάντα τόσο στο εμπρός μέρος όπου η γρίλια της μάσκας έχει μικρύνει όπως και τα ελλειπτικά φώτα ενώ στο πίσω μέρος τα φώτα είναι δανεισμένα από την Continental GT.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό οι μηχανικοί της Bentley ισχυρίζονται πως έχει αυξηθεί ο χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών χάρη στα εντελώς νέας σχεδίασης καθίσματα. Αναβαθμισμένο είναι επίσης το σύστημα πολυμέσων με νέα οθόνη αφής 10,9 ιντσών και μεγαλύτερο εύρος δυνατοτήτων συνδεσιμότητας και επικοινωνίας. Επιπλέον το σύστημα υποστηρίζει τις πλατφόρμες Apple CarPlay και Android Auto με ασύρματη σύνδεση smartphone. Σε αρχική φάση η Bentayga θα συνοδεύεται από 4.0λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα 550 ίππων ενώ η Bentley έχει ανακοινώσει πως θα ακολουθήσουν υβριδικές εκδόσεις αλλά και έκδοση με πιο σπορ ύφος και εστίαση στην απόδοση.