Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα Audi Q3 και Q3 Sportback PHEV ετοιμοπαράδοτα

Ελλάδα 20:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα Audi Q3 και Q3 Sportback PHEV ετοιμοπαράδοτα

ΝΕΑ

Τα Audi Q3 και Q3 Sportback PHEV ετοιμοπαράδοτα

ΝΕΑ

Το δημοφιλές Audi Q3 σε περιμένει να το αποκτήσεις και να μπεις στον κόσμο των premium SUV.

Advertisement
Advertisement

Το Audi Q3 είναι χωρίς αμφιβολία σημείο αναφοράς στην κατηγορία των πολυτελών SUV και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για την άνεση, την πολυτέλεια, την ευρυχωρία και την τεχνολογία που διαθέτει βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά σε όλους τους τομείς.

Τώρα τα Audi Q3 και Q3 Sportback και μάλιστα στην plug-In υβριδική έκδοσή τους είναι ετοιμοπαράδοτα σε τιμές που ξεκινούν από τις 47.900 ευρώ, ενώ υπάρχουν και τα χρηματοδοτικά προγράμματα Audi Now με χαμηλή προκαταβολή, ισόποσες δόσεις έως και 48 μήνες, σταθερό επιτόκιο και προστασία αποπληρωμής δανείου.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία γενιά του Audi Q3 PHEV κατορθώνει να συνδυάζει την απόλυτη πολυτέλεια των μεγαλύτερων SUV της Audi, σε ένα πακέτο με ιδιαίτερη πρακτικότητα, μεγάλους χώρους και υψηλού επιπέδου τεχνολογία.

Η σχεδιαστική ταυτότητα του Q3 και του A3 Sportback είναι ισχυρή με την χαρακτηριστική μεγάλη εμπρός γρίλια (Singleframe), τους εκλεπτυσμένους LED Matrix προβολείς και την κομψή σιλουέτα να ξεχωρίζουν.

Το εσωτερικό είναι έξυπνα σχεδιασμένο, με ποιοτικά υλικά και ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας ποιοτικά υλικά να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ευεξίας.

Advertisement

Παράλληλα όμως εκπέμπει μια έντονη high tech αισθητική χάρη στην τεράστια οθόνη αφής 10,1 ιντσών infotainment που κρατάει πάντα online και ενημερωμένο τον οδηγό χάρη στις ενσωματωμένες υπηρεσίες Audi Connect.

Advertisement

Στον τομέα των συστημάτων μετάδοσης της κίνησης η Audi δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επωφεληθεί από τα εξελιγμένα plug-in υβριδικά σύνολα.

Η συνδυαστική απόδοση του βενζινοκινητήρα με τον ηλεκτροκινητήρα στην έκδοση 45 ΤFSI e είναι στους 245 ίππους και τα 400 Nm ροπής που εξασφαλίζουν πολύ καλές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα, τελική 210 χλμ./ώρα).

Advertisement

Το σύνολο συνεργάζεται με το πολύ καλό αυτόματο κιβώτιο S-Tronic, ενώ χάρη στον ηλεκτροκινητήρα και την μπαταρία χωρητικότητας 13,0 kWh υπάρχει δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής λειτουργίας για έως και 51 χιλιόμετρα.

Η Audi έχει εξελίξει παράλληλα και ένα προηγμένο σύστημα φόρτισης της μπαταρίας. Με το compact σύστημα φόρτισης e-tron του βασικού εξοπλισμού, μπορείτε να φορτίσετε το Audi Q3 45 TFSI e και Q3 Sportback 45 TFSI e στο σπίτι και σε οικιακές ή βιομηχανικές πρίζες, με δυνατότητα φόρτισης έως και 3,6 kW.

Όπως κάθε Audi, έτσι και το Q3 και Q3 Sportback είναι εξοπλισμένα με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που επιτρέπουν στον οδηγό να ταξιδέψει με ασφάλεια, έχοντας στο πλευρό του έναν αόρατο συνοδηγό να τον προστατεύει.

Όλες οι πληροφορίες και οι ειδοποιήσεις γίνονται ορατές μέσω του Audi virtual cockpit και ο οδηγός μπορεί να απολαύσει με ηρεμία την κορυφαία οδηγική συμπεριφορά του SUV.

Όσο για τους χώρους και την άνεση, αυτή διασφαλίζεται με το πορτμπαγκάζ χωρητικότητας 380 λίτρων η οποία όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα σκαρφαλώνει στα 1.375 λίτρα. Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποθήκευσης της κατηγορίας των υβριδικών SUV που εξασφαλίζουν στον οδηγό ξεγνοιασιά όταν έρχεται η ώρα για ένα οικογενειακό ταξίδι.

Τα Audi Q3 και Q3 Sportback PHEV είναι ετοιμοπαράδοτα στο δίκτυο της Audi σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Audi Q8 55 e-tron quattro
Οι τιμές του αναβαθμισμένου Audi Q4 e-tron στη χώρα μας
Ο ξεχωριστός χαρακτήρας του Audi Q5