Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα ανανεωμένα Mazda6 και CX-5 στην Ευρώπη

Ελλάδα 19:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα ανανεωμένα Mazda6 και CX-5 στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Τα ανανεωμένα Mazda6 και CX-5 στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Δυστυχώς όμως όχι και στην Ελλάδα, καθώς εκκρεμούν οι συζητήσεις για την ανεύρεση νέου εισαγωγέα και διανομέα των αυτοκινήτων Mazda στη χώρα μας. Μετά την παγκόσμα πρεμιέρα τον περασμένο Νοέμβριο στο Λος Άντζελες, θα ακολουθήσει η πανευρωπαϊκή «πρώτη» του μεσαίου οικογενειακού και του SUV τον Μάρτιο στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Τα Mazda6 και CX-5 φέρουν αλλαγές τόσο στην εξωτερική τους εμφάνιση όσο και στην καμπίνα των επιβατών. Είναι τα πρώτα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας που εοφδιάζονται με τα νέα προσαρμοζόμενα φώτα τεχνολογίας LED, τα οποία σβήνουν τη μεγάλη σκάλα όταν έρχονται οχήματα από την αντίθετη κατεύθυνση ή προπορεύονται άλλα. Έχουν γίνει επεμβάσεις στην ανάρτηση, για βελτίωση της παρεχόμενης άνεσης και περιορισμό των θορύβων που φθάνουν στην καμπίνα των επιβατών.

Η έκδοση station wagon του Mazda6 με τον 2.2 diesel SKYACTIV-D (150 ή 175 PS) συνδυάζεται με τη νέα γενιά της τετρακίνησης AWD. Το ανανεωμένο CX-5 διατίθεται πλέον στην Ευρώπη με τον 2.5 SKYACTIV-G βενζίνης, ισχύος 187 PS. Η έκδοση αυτή φέρει σύστημα επανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα i- ELOOP και λειτουργία Drive Selection, για επιλογή δυναμικής οδήγησης ή εξοικονόμησης καυσίμου.