Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα… ακροβατικά της Levante (vid)

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… ακροβατικά της Levante (vid)

ΝΕΑ

Τα… ακροβατικά της Levante (vid)

ΝΕΑ

Όποιος πιστεύει πως η Levante της Maserati λατρεύει μόνο τα καλώς ασφαλτοστρωμένα κοσμοπολίτικα σοκάκια της Ευρώπης, προφανώς κάνει λάθος, το παρακάτω video μας αποκαλύπτει τις σκληρές δοκιμασίες που αντιμετωπίζει μακριά από τα μέρη που συνήθως σκέφτεσαι ότι θα την συναντήσεις.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Πέρα από αυτό βέβαια, στα σκαριά βρίσκεται και η υβριδική Levante η οποία δεν στοχεύει να ξεπεράσει το 10% σε συνολικό μερίδιο αγοράς, οπότε θεωρήθηκε επιβεβλημένο να μην δαπανηθούν αρκετά κονδύλια από τον προϋπολογισμό της Maserati, ενώ η τεχνολογία και τεχνογνωσία υπάρχει ήδη έτοιμη και διαθέσιμη από την Chrysler, με την οποία υπάρχει στενή συνεργασία.

Πάντως, από επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε πως η «καθαρή» έκδοση της Levante δεν θα στερείται προσωπικότητας και προσόντων, ούτε επιδόσεων ανάλογων με το σήμα της. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει, παρά τις έξωθεν επεμβάσεις από την Chrysler. Και όπως είπαμε μην την υποτιμάτε μακριά από την άσφαλτο γιατί μάλλον θα σας διαψεύσει πανηγυρικά, όπως θα διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια…

Advertisement
Advertisement