Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα αυτοκίνητα γίνονται κονσόλες παιχνιδιών!

Ελλάδα 12:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα αυτοκίνητα γίνονται κονσόλες παιχνιδιών!

ΝΕΑ

Τα αυτοκίνητα γίνονται κονσόλες παιχνιδιών!

ΝΕΑ

Για τις ώρες που χρειάζεται να περιμένετε στο αυτοκίνητο, οι κατασκευαστές φέρνουν μία πολύ έξυπνη ιδέα για να περνάτε τον καιρό σας.

Advertisement
Advertisement

Μετρήστε τις φορές που χρειάστηκε να περιμένετε στο αυτοκίνητο και δεν είχατε τον τρόπο να “σκοτώσετε” την ώρα σας. Αυτό τον χαμένο χρόνο έρχονται πλέον οι εταιρίες να τον κάνουν λίγο πιο ευχάριστο, υιοθετώντας μία ιδέα που φαντάζει απλή αλλά και αρκετά έξυπνη.

Η BMW για παράδειγμα συνεργάστηκε με την εταιρία AirConcole, και έχει εγκαταστήσει το ανάλογο λειτουργικό πρόγραμμα ώστε να μπορεί ο οδηγός να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων.

Η λίστα παιχνιδιών είναι ιδιαίτερα μεγάλη (όχι βέβαια κάποια τελευταίας τεχνολογίας με υψηλές απαιτήσεις στα γραφικά) ενώ ο οδηγός ή οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους ως χειριστήρια.

Advertisement
Advertisement

Η δυνατότητα για video gaming είναι εφικτή μόνο όταν τα αυτοκίνητα είναι ακίνητα, για λόγους ασφαλείας. Το σύστημα υποστηρίζει επίσης πολλαπλούς παίκτες.

Η εταιρία ξεκίνησε την εξέλιξη του συστήματος των video games κυρίως για τα ηλεκτρικά της μοντέλα, και για τις ώρες που θα περιμένουν για φόρτιση (κάτι που ήδη κάνει η Tesla). Και φυσικά αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι αυτόν τον δρόμο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Τρέχει» να απενεργοποιήσει τη λειτουργία video games η Tesla
Το εσωτερικό του Aiways U6 EV εμπνέεται από τα video games
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα BMW M2