Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα 110 χρόνια της η Aston Martin θα τα γιορτάσει με κάτι special

Ελλάδα 13:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα 110 χρόνια της η Aston Martin θα τα γιορτάσει με κάτι special

ΝΕΑ

Τα 110 χρόνια της η Aston Martin θα τα γιορτάσει με κάτι special

ΝΕΑ

Η Aston Martin ανακοίνωσε ότι η επέτειος των 110 ετών της αργότερα μέσα στο 2023, θα είναι η αφορμή για την παρουσίαση ενός ειδικού μοντέλου και μιας ακόμα ιδιαίτερης έκπληξης.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί πολλές λεπτομέρειες για το νέο αυτό μοντέλο, πέραν του ότι θα είναι πολύ περιορισμένης παραγωγής.

Η Aston Martin ιδρύθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1913 από τους Lionel Martin και Robert Bamford, ξεκινώντας από ένα μικρό εργαστήριο στο Λονδίνο. Στα επόμενα 110 χρόνια, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει πουλήσει περισσότερα από 110.000 αυτοκίνητα και πάρα πολλά πολύ επιτυχημένα αγωνιστικά. Η ανακοίνωση για τους εορτασμούς της 110ης  επετείου της μάρκας, συνοδεύτηκε από μερικές εικόνες του ζεύγους Razor Blade του 1923 με τη ναυαρχίδα της σύγχρονης γκάμας της μάρκας, Valkyrie.

Advertisement
Advertisement

Η Razor Blade είναι ένα από τα παλαιότερα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Aston Martin που έσπασε πολλά ρεκόρ κατηγορίας στο Brooklands το 1923 και σώζεται μέχρι σήμερα. Ο Amedeo Felisa, Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, δήλωσε πως «η 110η χρονιά μας υπόσχεται να είναι εξίσου συναρπαστική με την πρώτη μας, καθώς ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Aston Martin με την κυκλοφορία της επόμενης γενιάς σπορ αυτοκινήτων αλλά και την αποκάλυψη ενός ένα εξαιρετικού ειδικού μοντέλου αργότερα με το οποίο θα γιορτάσουμε αυτό το μοναδικό ορόσημο».

Με δεδομένο το ότι το νέο αυτό ειδικό μοντέλο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2023, θα είναι κατά πάσα πιθανότατα κάτι τελείως νέο σε σχέση με την Aston Martin DBS 770 Ultimate που έχουμε ήδη δει και τα πλήρη επίσημα αποκαλυπτήρια είναι προγραμματισμένα για τις 18 Ιανουαρίου. Όσον αφορά το πρώτο της επόμενης γενιάς μοντέλων Aston Martin, το μόνο που ξέρουμε είναι πως «θα ενισχύσει περαιτέρω την εστίασή της στην υπερπολυτέλεια, τις υψηλές επιδόσεις και την οδική ευχαρίστηση».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια εξαρτήματα του Chaos έδειξε ο Σπύρος Πανόπουλος;
Τι σχέση έχουν τα σπορ μοντέλα με το πέος;
Διαθέσιμo στην Ελλάδα το ανανεωμένο Toyota Corolla