Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια εξαρτήματα του Chaos έδειξε ο Σπύρος Πανόπουλος;

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια εξαρτήματα του Chaos έδειξε ο Σπύρος Πανόπουλος;

ΝΕΑ

Ποια εξαρτήματα του Chaos έδειξε ο Σπύρος Πανόπουλος;

ΝΕΑ

Εξαρτήματα εκτυπωμένα από πανάκριβα υλικά και με υψηλές αντοχές έδειξε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Έλληνας κατασκευαστής Σπύρος Πανόπουλος.

Advertisement
Advertisement

Το υπερ-αυτοκίνητο Chaos το οποίο κατασκευάζει ο Σπύρος Πανόπουλος στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει. Το κοινό περιμένει την αποκάλυψή του και είναι λογικό, από τη στιγμή που δεν έχει ακόμα εμφανιστεί να υπάρχει μεγάλη αγωνία για την τελική του σχεδίαση.

Οι απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι πολύ μεγάλες και κυρίως από τη στιγμή που τα εξαρτήματα κατασκευάζονται στην Ελλάδα, όπως είναι η επιθυμία του δημιουργού.

Μέρος αυτών των εξαρτημάτων αποκαλύπτει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο Σπύρος Πανόπουλος, κάτι που έκανε και πρόσφατα. Οι σχετικές εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα, αφορούσαν τις τάπες βενζίνης, τις αναρτήσεις αλλά και βάσεις από τα εμπρός φώτα.

Η τάπα βενζίνης του Chaos

Τάπα, αναρτήσεις και βάσεις

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με την τάπα όπου θα γίνεται τροφοδοσία καυσίμου, να σημειώσουμε ότι δεν θα είναι μία αλλά δύο καθώς το Chaos διαθέτει διπλά ντεπόζιτα, για κανονικό καύσιμο και για αγωνιστικό. Αναφορικά με τις αναρτήσεις, τις οποίες έδειξε και μπορείτε να δείτε και την σχετική εικόνα, οι συγκεκριμένες έχουν κατασκευαστεί (3D εκτύπωση) από τιτάνιο.

Τέλος ο Σπύρος Πανόπουλος έδειξε και ένα ακόμα αξεσουάρ που οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τι ακριβώς ήταν. Πρόκειται για τη βάση των εμπρός φωτιστικών σωμάτων που βρίσκεται ανάμεσα στα φώτα και στο σασί του οχήματος.

44.200 κωδικοί…

Συνολικά το Chaos διαθέτει 44.200 εκτυπωμένους κωδικούς, που αφορούν από μία βίδα μέχρι και το… μοτέρ.

Advertisement

Το project του ελληνικού υπερ-αυτοκινήτου συνεχίζει κανονικά και με αμείωτη ένταση. Στην ανάρτησή του στο Instagram ο Έλληνας κατασκευαστής εξήγησε και έναν από τους λόγους που υπάρχει η καθυστέρηση της αποκάλυψης του Chaos: «Αν είχαμε επιλέξει τον εύκολο και οικονομικό δρόμο θα ήμασταν πριν δύο χρόνια στο δρόμο. Οι προσδοκίες μου είναι πολύ παραπάνω από ένα ακόμη αυτοκίνητο».

Ο ίδιος πάντως έστειλε και μήνυμα σε όσους τον αμφισβητούν γράφοντας χαρακτηριστικά: «ραντεβού στην επίσημη παρουσίαση του καλύτερου αυτοκινήτου στον κόσμο».

Οι αναρτήσεις είναι φταγμένες από τιτάνιο

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο σούπερ Venom F5 μόνο για πίστα (+video)
Πόσα οχήματα στην Ελλάδα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ; – Ερχονται πρόστιμα
O συνταρακτικός αποχαιρετισμός της κόρης του Ken Block (+video)