Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

T.33 Supercar GT: Θα κάνει ντεμπούτο στις 27 Ιανουαρίου

Ελλάδα 11:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

T.33 Supercar GT: Θα κάνει ντεμπούτο στις 27 Ιανουαρίου

ΝΕΑ

T.33 Supercar GT: Θα κάνει ντεμπούτο στις 27 Ιανουαρίου

ΝΕΑ

Η Gordon Murray Automotive ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου στις 27 Ιανουαρίου. Το όχημα, που ονομάστηκε T.33  επιβεβαιώνοντας προηγούμενες φήμες, θα είναι ένα «Supercar GT», που θα ενώνει τα μοντέλα T.50 και T.50s Niki Lauda στην γκάμα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές, το μοντέλο φέρεται να εφοδιάζεται με τον κινητήρα V12 3,9 λίτρων που αναπτύχθηκε από την Cosworth.

 

Το όνομα T.33 υποδηλώνει ότι θα τοποθετηθεί κάτω από το T.50 των 2,8 εκατομμυρίων ευρώ και την σκληροπυρηνική παραλλαγή T.50s Niki Lauda των 3,8 εκατομμύρια ευρώ, που θα μπορεί να κινείται μόνο στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Η Gordon Murray Automotive το περιγράφει ως το «καλύτερο Supercar GT» υπονοώντας μια πιο άνετη ρύθμιση ανάρτησης συν περισσότερη πολυτέλεια και περισσότερο χώρο μέσα στην καμπίνα.

Ο Gordon Murray είναι γνωστός για την αφοσίωσή του στο να κάνει τα σχέδιά του κατάλληλα για καθημερινή χρήση και μακρύτερα ταξίδια χωρίς να χάνονται οι εντυπωσιακές επιδόσεις. Αυτό μας κάνει να υποψιαζόμαστε, ότι το T33 θα διατηρήσει την χαρακτηριστική τριθέσια διάταξη που εισήγαγε η θρυλική McLaren F1 .

Advertisement

Το T.33 θα παραχθεί στη νέα παγκόσμια έδρα της εταιρείας που θα κατασκευαστεί σύντομα στο Windlesham του Surrey μετά από επένδυση 50 εκατομμυρίων λιρών. Οι εγκαταστάσεις θα στεγάζουν την κατασκευή, το σχεδιασμό, την Ε&Ε, τις πωλήσεις και το κέντρο εξυπηρέτησης, καθώς και μια πίστα δοκιμών που θα ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του έτους. Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών ανάπτυξης του νέου μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στο Highams Park.

Advertisement

Προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφίες του επερχόμενου μοντέλου εκτός από κοντινό πλάνο του σήματος T.33. Ανάλογα με την τιμή, οι αντίπαλοι του μοντέλου θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τα Koenigsegg Gemera , Bugatti Chiron Super Sport ή τις Aston Martin DBS Superleggera και  Ferrari 812 Competizione με κινητήρα V12 .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Ουρλιάζοντας» στο Goodwood: το ντεμπούτο του GMA T.50 (+video)
Συνέντευξη με τον σχεδιαστή της θρυλικής McLarenF1
Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Murray T.50 (video)