Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

Το σύστημα infotainment του Volkswagen Tiguan

Ελλάδα 9:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σύστημα infotainment του Volkswagen Tiguan

VW Tiguan

Το σύστημα infotainment του Volkswagen Tiguan

VW Tiguan

Εάν θέλετε να κάνετε ένα τηλεφώνημα ενώ οδηγείτε, να λάβετε τρέχουσες πληροφορίες για την κυκλοφορία, να φτάσετε στον προορισμό σας με το σύστημα πλοήγησης, ή απλά να ακούσετε τη δική σας μουσική – το Volkswagen Tiguan σας προσφέρει πολλές δυνατότητες με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας εύκολα και απλά.

Advertisement
Advertisement

Ραδιόφωνο και πλοήγηση
Δεν είναι ωραία να επιλέγεις τον δικό σου συνοδηγό; Αν λοιπόν είστε έτοιμοι για το πρόγραμμα μουσικής που έχετε ονειρευτεί; Δύο ηχοσυστήματα και δύο συστήματα πλοήγησης είναι διαθέσιμα είτε ως προαιρετικός είτε ως βασικός εξοπλισμός.

– Το ηχοσύστημα Composition Colour έχει ευρύτερη γκάμα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβάνοντας μονάδα CD και οκτώ ηχεία για υπέροχο ήχο στο εσωτερικό.

– Το ηχοσύστημα Composition Media, έχει επίσης οκτώ ηχεία. Διαθέτει όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας που αναφέρονται παραπάνω, συν μια σύνδεση Bluetooth για κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, μια έγχρωμη οθόνη αφής 20,3 cm καθιστά ιδιαίτερα βολικό τον χειρισμό. Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με χρήσιμους αισθητήρες προσέγγισης: όταν το δάχτυλό σας πλησιάσει ένα πεδίο ελέγχου στην οθόνη, το πεδίο επισημαίνεται και μεγεθύνεται. Αυτό κάνει τη λειτουργία πιο απλή και πιο ασφαλή.

Advertisement
Advertisement

Tiguan-app-connect640

– Το σύστημα πλοήγησης Discover Media διαθέτει επίσης έγχρωμη οθόνη αφής 20,3 cm. Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οκτώ ηχεία, ραδιόφωνο FM/AM, μία μονάδα CD, δύο υποδοχές SD, θύρες AUX-IN και USB και πρόβλεψη για κινητά τηλέφωνα μέσω Bluetooth.

– Θέλετε ακόμη περισσότερα; Αν ναι, το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Discover Pro είναι το σύστημα infotainment για τον ιδιαίτερα επιλεκτικό οδηγό. Σας προσφέρει μια οθόνη 20,3 cm, τρισδιάστατο χάρτη και ενσωματωμένη μνήμη. Τα χειριστήρια με φωνητική ενεργοποίηση αντιδρούν σε εκφωνούμενα ονόματα τοποθεσιών και ονόματα οδών και υπολογίζουν μια διαδρομή σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Advertisement

Car-Net App-Connect
Απολαύστε πλήρη συνδεσιμότητα καθ’ οδόν! Η λειτουργία Car-Net App-Connect σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέετε εύκολα το smartphone σας στο ραδιόφωνο Composition Media ή στα συστήματα πλοήγησης Discover Media και Discover Pro. Με αυτό τον τρόπο, ο χειρισμός επιλεγμένων εφαρμογών μπορεί να γίνει στο smartphone σας μέσω της οθόνης αφής. Το πλεονέκτημα για εσάς δεν βρίσκεται όμως μόνο σε αυτό τον απλοποιημένο χειρισμό: πολλές εφαρμογές μπορούν να επεξεργάζονται πληροφορίες που καθίστανται διαθέσιμες από το αυτοκίνητο προκειμένου να σας παρέχουν επιπρόσθετες χρήσιμες και ψυχαγωγικές λειτουργίες. Η Volkswagen παρέχει συνολικά τρεις διεπαφές για τη σύνδεση smartphone με ευρεία γκάμα δυνατοτήτων: MirrorLink, τη λειτουργία Android Auto από την Google και τη λειτουργία CarPlay από την Apple. Προσέξτε ότι ορισμένες εφαρμογές δεν προσφέρονται για κάθε μια από αυτές τις τρεις επιλογές και η διαθεσιμότητα αυτής της τεχνολογίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εκάστοτε χώρα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Car-Net App-Connect στο: http://volkswagen-carnet.com/gr/el/start/app-overview.html#tab/open/vw-cat-app-connect

Tiguan-app-connect-b640

Advertisement

Car-Net Guide & Inform
Οδηγείτε offline; Ποτέ ξανά. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι Γερμανοί, με αυτό που ονομάζουν Car-Net, μπορείς έχεις το διαδίκτυο στο αυτοκίνητό σου. Το Car-Net διαθέτει μια γκάμα πρακτικών υπηρεσιών και χρήσιμων εφαρμογών. Το πακέτο υπηρεσιών Car-Net Guide & Inform διατίθεται με το σύστημα infotainment Discover Media. Σύνδεση στο διαδίκτυο σημαίνει να μπορείς να χρησιμοποιείς τα πιο ενημερωμένα διαθέσιμα δεδομένα κάθε λεπτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαπιστώσετε πότε αυξάνεται ή μειώνεται ένα μποτιλιάρισμα, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Ακόμη πιο άνετα, η διαδρομή σας θα προσαρμοστεί αυτόματα. Αφήστε το Car-Net να αναζητήσει μέρη για στάση και ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα ελκυστικών εστιατορίων με μια online αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος (POI). Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε άλλα σημεία ενδιαφέροντος, όπως ξενοδοχεία και πρατήρια καυσίμων ή ακόμη και έναν κινηματογράφο που άνοιξε πρόσφατα. Οι πληροφορίες από το διαδίκτυο είναι μια πηγή συναρπαστικών και χρήσιμων ανακαλύψεων.

Tiguan-car-net640