Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Suzuki Swift: Ευέλικτο και με χαρακτήρα (video)

Ελλάδα 12:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki Swift: Ευέλικτο και με χαρακτήρα (video)

ΝΕΑ

Suzuki Swift: Ευέλικτο και με χαρακτήρα (video)

ΝΕΑ

Το μικρό της Suzuki ανανεώθηκε, διατηρώντας όλα τα στοιχεία που το κατέστησαν δημοφιλές. Παράλληλα, ενσωματώνει και ήπια υβριδική τεχνολογία, για περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Advertisement
Advertisement

Το Suzuki Swift ανανεώθηκε με στόχο να συνεχίσει να αποτελεί έναν πιστό σύντροφο στις καθημερινές μετακινήσεις των οδηγών. Διατηρώντας τον νεανικό του χαρακτήρα και τις compact διαστάσεις του, «πατά» στην πετυχημένη του συνταγή, ενώ αποκτά έναν νέο 1.200άρη ήπια υβριδικό κινητήρα.

Οι σχεδιαστικές επεμβάσεις είναι διακριτικές και γίνονται αισθητές μόνο στο ιδιαίτερα παρατηρητικό «μάτι». Περιορίζονται στην εισαγωγή αέρα της μάσκας και τα φωτιστικά σώματα (LED στο εμπρός και πίσω μέρος), ενώ στο εσωτερικό παρατηρούνται επενδύσεις σε ασημί χρώμα.

Κάτω από το καπό του μοντέλου συναντάται ένας νέος 4κύλινδρος 1,3 λίτρων κινητήρας 83 ίππων, ενώ ενσωματώνεται και ήπια υβριδικό σύστημα, με μεγαλύτερη μπαταρία ιόντων λιθίου (10 Ah).  

Advertisement
Advertisement

Η μέση κατανάλωση αντιστοιχεί σε 4,9 λτ./100 χλμ., ενώ οι εκπομπές αποτυπώνονται σε 111 γρμ./χλμ (WLTP). Σημειώνεται πως το μοντέλο διατίθεται, προαιρετικά και ως τετρακίνητο (AllGrip).

Προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (GL, GL+, GLX) για τις δικινητες εκδόσεις και στις GL+ και GLX όσον αφορά την τετρακίνητη.

Advertisement

Τέλος η Suzuki μεριμνά και για τη διευκόλυνση/ασφάλεια επιβατών/οδηγού, εξοπλίζοντάς το με τα συστήματα Active Cruise Control, Lane Departure Warning και Weaving Alert, Dual Sensor Brake Support, Rear Cross Traffic Alert, Blind Spot Monitor, Traffic Sign Recognition και πίσω κάμερα με αισθητήρες παρκαρίσματος.

Δείτε το ανανεωμένο Suzuki Swift να περιηγείται εντός της αστικής ζούγκλας:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Swace: Η Toyota Corolla της Suzuki

Advertisement

Δοκιμή: Suzuki Vitara hybrid 48V 4wd

Πότε έρχεται στην ελληνική αγορά το RAV4 της Suzuki;