Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Suzuki S-Cross: Δεύτερη νιότη

Ελλάδα 3:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki S-Cross: Δεύτερη νιότη

ΝΕΑ

Suzuki S-Cross: Δεύτερη νιότη

ΝΕΑ

Ένα από τα ομολογουμένως πιο ευρωπαϊκά μοντέλα της Suzuki, το S-Cross ανανεώνεται αισθητικά και συνεχίζει να διεκδικεί σημαντικό μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com

O ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, οι εντονότερες ακμές, οι προβολείς ομίχλης τύπου Projector, η νέα μεγαλύτερη γρίλια με χρώμιο, αποτελούν τις αισθητικές εξωτερικές επεμβάσεις. Πίσω διακρίνουμε τα νέα led φωτιστικά.

Suzuki-SX4_S-Cross-640

Advertisement
Advertisement

Εντός, τα υλικά κατασκευής είναι ποιοτικότερα και πιο μαλακά σε σχέση με το απερχόμενο, ενώ το παρών δίνει η οθόνη αφής 7 ιντσών με υψηλή συνδεσιμότητα, αλλά και οι διακοσμητικές επενδύσεις.

Suzuki-SX4_S-Cross-640-interior

Κάτω από το καπό θα βρείτε τους νέους τούρμπο βενζινοκινητήρες BoosterJet. Ο τρικύλινδρος ενός λίτρου παράγει 112 ίππους και 170 Nm ροπής, ενώ ο τετρακύλινδρος 1.4, αποδίδει 140 ίππους και 220 Nm ροπής. Ο μικρός θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, ενώ ο 1.4 με 6άρι ή προαιρετικά με αυτόματο DCT.

Advertisement

Ο μοναδικός διαθέσιμος ντίζελ κινητήρας είναι ο γνωστός και δοκιμασμένος 1.6 με ισχύ 120 ίππους και ροπή 320 Nm. Όπως και πριν θα υπάρχει στη γκάμα και τετρακίνητη έκδοση.

 

Advertisement