Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru Levorg STI: Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκιο (+video)

Ελλάδα 20:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Subaru Levorg STI: Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκιο (+video)

ΝΕΑ

Subaru Levorg STI: Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκιο (+video)

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Subaru Levorg STI και πρεμιέρα του μοντέλου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Τόκιο. Το Sport Wagon βελτιώθηκε από την Subaru Tecnica International λίγο πριν την παρουσίαση του μοντέλου της επόμενης γενιάς.

Advertisement
Advertisement

 

Η ανανέωση του Levorg STI επικεντρώνεται στα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ (πρωτιά για την εταιρία) και στο σύστημα «Drive Mode Select», το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα του, επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει από διαφορετικά προγράμματα οδήγησης,  που αλλάζουν τις ρυθμίσεις του συστήματος τετρακίνησης, στο τιμόνι και στον κινητήρα.Θυμίζουμε πως το Levorg «πατά» πάνω στην παγκόσμια πλατφόρμα της Subaru που εγκαινιάστηκε το 2017 με το Impreza. Όσο για την ισχύ, το ανανεωμένο Levorg STI αποδίδει 296 ίππους και ροπή 295 Nm από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.000 κ.εκ.

Νέο Subaru Levorg με 1.8 turbo κινητήρα

Advertisement
Advertisement

Η επόμενη γενιά του Subaru Levorg, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα έχει νέο κινητήρα turbo 1800 κ.εκ. με άμεσο ψεκασμό και τεχνολογία (μείγματος φτωχής καύσης), ενισχυμένη ροπή, αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη η τιμή της αλλά και αυτή της ιπποδύναμης.

Με νέο δίλιτρο μοτέρ το Subaru Levorg

Όπως μπορείτε να διακρίνετε στις φωτογραφίες, όλα τα παράθυρα του Levorg STI είναι φιμέ (σχεδόν μαύρα), ίσως γιατί η Subaru δεν είναι πρόθυμη να παρουσιάσει ακόμα το εσωτερικό του.  Όμως γνωρίζουμε ότι το νέο wagon διαθέτει την επόμενη γενιά του συστήματος EyeSight της εταιρείας με μια καλύτερο σύστημα infotainment και αναβαθμισμένη οπίσθια κάμερα, που προσφέρει μια ευρύτερη οπτική γωνία. Η κάμερα συνεργάζεται με τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας αλλά και με τέσσερα ραντάρ τοποθετημένα στον μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα. Ο συνδυασμός των παραπάνω προσφέρει μεγαλύτερη εμβέλεια για το σύστημα αυτόματης πέδησης.

Advertisement

Η κυκλοφορία του Levorg STI είναι άμεση (μετά το σαλόνι στο Τόκιο) ενώ η νέα γενιά του μοντέλου έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Το νέο STI θα ακολουθήσει κάποια στιγμή το 2021.

 

Advertisement