Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Subaru Levorg με 1.8 turbo κινητήρα

Ελλάδα 5:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Subaru Levorg με 1.8 turbo κινητήρα

ΝΕΑ

Νέο Subaru Levorg με 1.8 turbo κινητήρα

ΝΕΑ

Το Subaru Levorg Prototype αποτελεί  προάγγελο της δεύτερης γενιάς του οικογενειακού μοντέλου, το οποίο εφοδιάζεται και με νέο 1.800άρη turbo κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Η Subaru προσφέρει το Levorg εδώ και έξι χρόνια στην αγορά της Ιαπωνίας, γι’ αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη πως το station wagon της φίρμας θα περάσει σύντομα στην δεύτερή του γενιά. Ωστόσο, η Subaru βαφτίζει το εικονιζόμενο Levorg, το οποίο βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, ως ένα είδος… πρωτότυπου.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι το Levorg Prototype δεν θα έχει σχεδόν καμία διαφορά από το μοντέλο παραγωγής που αναμένουμε να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ιαπωνία μέσα στο δεύτερο μισό του 2020. Με μια πρώτη ματιά, θα λέγατε ότι πρόκειται για ένα διακριτικό φρεσκάρισμα, αλλά η Subaru αναφέρει ότι πρόκειται για ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο. Αυτό κυρίως λόγω της νέας πλατφόρμας που βασίζεται (Subaru Global Platform), η οποία έκανε ντεμπούτο για πρώτη φορά το 2017 στο Impreza.

Advertisement
Advertisement

Εικόνες από το εσωτερικό του “πρωτότυπου” Levorg δεν έχουμε προς το παρόν, γεγονός που μαρτυρά ότι η Subaru δεν είναι ακόμα έτοιμη για να το αποκαλύψει. Αναμφίβολα όμως, το οικογενειακό μοντέλο θα φορτωθεί με τα τελευταία συστήματα ασφαλείας της εταιρείας, όπως είναι το EyeSight και τις κάμερες, οι οποίες απεικονίζουν ολόκληρη την περίμετρο του αυτοκινήτου. Παράλληλα,η Subaru υπόσχεται τα καλύτερα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, τα οποία μάλιστα θα συνεργάζονται και με τον εξελιγμένο πλοηγό.

Από πλευράς κινητήρων, η ιαπωνική εταιρεία κάνει λόγο για έναν νέο 1.800άρη, ο οποίος -σύμφωνα με τη Subaru- δεν θυσιάζει την κατανάλωση για τις επιδόσεις. Η ιπποδύναμη δεν αναφέρθηκε, αλλά θα διαθέτει “δυνατή ροπή”, επισφραγίζοντας την ύπαρξη υπερτροφοδότη.