Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο σφυρί μία μοναδική Porsche 911 S Targa

Ελλάδα 3:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο σφυρί μία μοναδική Porsche 911 S Targa

ΝΕΑ

Στο σφυρί μία μοναδική Porsche 911 S Targa

ΝΕΑ

Μια πολύ σπάνια Porsche 911 βγαίνει σε πλειστηριασμό και συνοδεύεται από ένα επίσης σπάνιο ρολόι της Chronograph.

Advertisement
Advertisement

Αν κάποιες κυρίες δεν έχουν σκεφτεί ακόμα τι δώρο Χριστουγέννων να κάνουν στον αγαπημένο τους σύζυγο τότε ίσως έχουμε μια καλή ιδέα να τους δώσουμε. Το διάστημα από 29 Νοεμβρίου μέχρι 14 Δεκεμβρίου ο Οίκος δημοπρασιών Sotheby βγάζει στο σφυρί μια πάρα πολύ σπάνια Porsche 911 Targa του 1972.

Πόσο σπάνια είναι αυτή η 911; Είναι η μοναδική που υπάρχει καθώς ανακαλύφθηκε από το τμήμα Porsche Classic ξεχασμένη στα υπόγεια των εγκαταστάσεων και αμέσως μπήκε στο πρόγραμμα ανακατασκευής  Sonderwunsch. Η 911 S 2.4 Targa ξεχωρίζει κυρίως για τον μαύρο χρωματισμό της και τα ποιοτικά υλικά που είχαν επιλεγεί στην αρχική της κατασκευή.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche Classic, εκτός από τα βασικά στοιχεία του αυτοκινήτου, πρόσθεσε το λογότυπο «50 Years of Porsche Design» στα καθίσματα, ένα σήμα 911 στον πίνακα οργάνων και την υπογραφή του Ferdinand Alexander Porsche. Η αρχική κατασκευή του αυτοκινήτου δεν περιλάμβανε έκδοση S, ωστόσο οι Γερμανοί θέλησαν να αναβαθμίσουν το αυτοκίνητο και στο κομμάτι των επιδόσεων.

Επέλεξαν λοιπόν να ανεβάσουν την ισχύ από τους 130 στους 190 ίππους από τον κινητήρα των 2,3 λίτρων επεμβαίνοντας κυρίως στον μηχανικό ψεκασμό. Ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός ότι μαζί με την 911, δημοπρατείται και ένα ιδιαίτερο ρολόι το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο.

Advertisement

Το Chronograph 1 σχεδιάστηκε με βάση την Targa και το πίσω μέρος είναι εμπνευσμένο από τις ζάντες Fuchs του αυτοκινήτου. Οι άνθρωποι της Porsche κατάφεραν να προσθέσουν το λογότυπο Porsche Design και στο ρολόι. Αν λοιπόν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δική σας μια Porsche και ένα μοναδικό ρολόι, είναι βέβαιο ότι ο σύζυγος θα το εκτιμήσει δεόντως.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για τις νέες Porsche Boxster και Cayman
Ποια πόλη της Ελλάδας θα γεμίσει με Porsche;
Tο Monster Truck πετάει πάνω από μια Porsche Taycan (+video)