Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Rezvani Vengeance δε μπαίνει κανείς απρόσκλητος (+video)

Ελλάδα 3:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Rezvani Vengeance δε μπαίνει κανείς απρόσκλητος (+video)

ΝΕΑ

Στο Rezvani Vengeance δε μπαίνει κανείς απρόσκλητος (+video)

ΝΕΑ

Μιλάμε για ένα πραγματικό φρούριο σε τροχούς, αφού η Rezvani με το Vengeance, την τελευταία της δημιουργία, έχει σπάσει όλα τα κοντέρ της φαντασίας.

Advertisement
Advertisement

Χρησιμοποιώντας λύσεις που έχουμε δει σε ταινίες με πρωταγωνιστή τον Τζέημς Μποντ, η Rezvani τερματίζει το θέμα της θωράκισης για την προστασία των επιβατών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Rezvani μας εντυπωσιάζει με κάποιο από τα δημιουργήματά της. Είναι μια εταιρεία που στηρίζεται ιδιαίτερα στις κατασκευές του είδους και έχει έδρα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου η ζήτηση για θωρακισμένα αυτοκίνητα είναι διαρκώς αυξανόμενη. Δεν χρειάζεστε περισσότερο από μια ματιά για να καταλάβει κανείς πως το νέο μοντέλο είναι κάτι τελείως ιδιαίτερο.

Advertisement
Advertisement

Φαίνεται σαν να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχει θέμα κάποιο δυστοπικό μέλλον. Σχεδιάστηκε από τον Μίλεν Ιβάνοφ και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rezvani Motors, Φέρις Ρεζβάνι, ανέφερε πως «ο στόχος ήταν να τοποθετηθεί ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο από βιντεοπαιχνίδια επιστημονικής φαντασίας στους πραγματικούς δρόμους όπου κινούνται άνθρωποι».

Το Vengeance είναι ένα πολυτελές SUV εξοπλισμένο με τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς να δει σε ένα αυτοκίνητο προηγμένης τεχνολογίας. Τροφοδοτείται από έναν κινητήρα V8 6,2 λίτρων που αποδίδει 420 ίππους και 623 Nm ροπής και ζυγίζει 2.812 κιλά στη βασική του έκδοση. Σε αυτή, που το κόστος είναι 264.583 ευρώ- αλλά εύλογα, μπορεί το κόστος να εκτιναχθεί ανάλογα με τις αναβαθμίσεις που θα ζητήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Advertisement

Το ογκώδες θωρακισμένο αμάξωμα με τις έντονες γωνίες, κάθεται πάνω σε ζάντες 22 ιντσών που φέρουν ελαστικά για εκτός δρόμου κίνηση. Προχωρώντας στο εσωτερικό, η αίσθηση της πολυτέλειας είναι ιδιαίτερα έντονη. Μπορεί να φιλοξενήσει επτά ή οκτώ άτομα με έως και τρεις σειρές καθισμάτων, ενώ στον εξοπλισμό του υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία- βγαλμένα από ταινία.

Advertisement

Δεν είναι μόνο το ότι το μοντέλο έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα σύγχρονο SUV, με αυτόματο φρενάρισμα, σπουδαίο ηχοσύστημα (με 19 ηχεία), πανοραμική οροφή και κλιματισμό 3 ζωνών μεταξύ άλλων. Στο «Military Pack» που προτείνει η Rezvani, μπορεί να βρει κανείς από… ηλεκτροσόκ στα εξωτερικά χερούλια των θυρών, έως και ψεκασμό σπρέι πιπεριού από τους καθρέπτες, για να κρατηθούν μακριά οι επίδοξοι εισβολείς και προπέτασμα καπνού για να «τυφλωθεί» όποιος καταδιώκει το Vengeance.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tο Rezvani Tank τώρα και υβριδικό (+videο)
Rezvani Hercules 6×6: Ζητείται πλούσιος και ιδιότυπος ιδιοκτήτης
Η Inkas στέλνει παντού το θωρακισμένο Defender (+video)