Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο marketplace βρίσκεις τέτοια;

Ελλάδα 15:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο marketplace βρίσκεις τέτοια;

ΝΕΑ

Στο marketplace βρίσκεις τέτοια;

ΝΕΑ

Αν έχετε ακουμπήσει κάπου το μπροστινό μέρος της Bugatti Chiron Super Sport σας, μην ανησυχείτε καθώς τώρα υπάρχει και η εναλλακτική λύση της αγοράς ανταλλακτικών από αγγελίες μεταχειρισμένων.

Advertisement
Advertisement

Ένα σετ από panels για το μπροστινό μέρος της Bugatti Chiron Super Sport, πωλείται στις ΗΠΑ έναντι του ποσού των 373.000 ευρώ.

Προφανώς, το να απευθυνθεί κανείς στο το εργοστάσιο του Molsheim της Bugatti για να επισκευάσει μια τέτοια ζημιά που θα χρειάζεται αυτά τα ανταλλακτικά, θα είναι αρκετά ακριβότερο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο βρίσκουμε τη συγκεκριμένη αγγελία πώλησης των ανταλλακτικών στις ΗΠΑ, από κάποιον που τα αγόρασε προφανώς προκαταβολικά και είτε πούλησε το αυτοκίνητο και του έμειναν, είτε του έκανε πολύ μεγαλύτερη ζημιά και… πάλι του έμειναν.

Advertisement
Advertisement

Όπως και να έχει πάντως, το κόστος για να αγοράσει κανείς τα ανταλλακτικά αυτά μαζεμένα, είναι αντίστοιχου του ποσού που απαιτείται για να αγοράσει ένα ολόκληρο υπεραυτοκίνητο για να κάνει τη δουλειά του- χωρίς να πρέπει να επισκευάσει τη Bugatti του. Το σετ περιλαμβάνει τα μπροστινά φτερά που έχουν και πολύ μεγάλο κομμάτι του εμπρός προφυλακτήρα, το καπό και το κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα και προσφέρονται άβαφα, έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να βάψει κανείς στο χρώμα του αυτοκινήτου του. Το αυτοκόλλητο που υπάρχει στη μέσα πλευρά των κομματιών, έχει το έμβλημα της Bugatti ως σφραγίδα γνησιότητας και δείχνει πως τα πάνελ κατασκευάστηκαν στην Αυστρία, με ημερομηνία παραγωγής τον Σεπτέμβριο του 2020.

Advertisement

Αξίζει να πούμε πως τα ανταλλακτικά αυτά είναι συμβατά με το Chiron Super Sport 300+ που κατασκευάστηκε σε 30 μονάδες και το παρόμοιο αλλά πιο πολυτελές Chiron Super Sport που ακολούθησε ένα χρόνο αργότερα με παραγωγή 60 μονάδων. Και οι δύο εκδόσεις κοστίζουν περίπου 3,6 εκατομμύρια ευρώ και διαθέτουν διαφορετικό σχεδιασμό εμπρός από την κανονική Chiron και την Chiron Pur Sport, με μεγαλύτερες εισαγωγές και κυκλικούς αεραγωγούς στα φτερά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πωλείται Mercedes-Benz CLK GTR ακριβότερα από Bugatti!
Δείτε και ακούστε τη Bugatti Bolide με τους 1.850 ίππους (+video)
Formula E: Η McLaren στη θέση της Mercedes!

 

Advertisement