Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο DTM Red Bull και Albon!

Ελλάδα 20:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο DTM Red Bull και Albon!

ΝΕΑ

Στο DTM Red Bull και Albon!

ΝΕΑ

Μπορεί ο Alex Albon να έχασε τη θέση του στη Red Bull Racing από τον Sergio Perez, ωστόσο, μόνο το τέλος του δρόμου δεν είναι αυτό για την καριέρα του!

Advertisement
Advertisement

Ο Ταϋλανδός που παραμένει στους τετράκις παγκόσμιους πρωταθλητές, ως δοκιμαστής, εφεδρικός οδηγός και οδηγός εξέλιξης, ανακοινώθηκε πως το 2021 θα «ξεσκουριάζει» αγωνιζόμενος στο DTM!

Το Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού αλλάζει μορφή το 2021, ώστε να βασίζεται λιγότερο στους μεγάλους κατασκευαστές (που του γύρισαν την πλάτη αφού έμεινε μόνο η BMW), υιοθετώντας νέους κανονισμούς με τη συμμετοχή αυτοκινήτων κατηγορίας GT3.

dtm-2020-hockenheim-rd17-start-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό το πλαίσιο, η Red Bull που πάντα είχε κάποιου είδους εμπλοκή στο θεσμό, θα δημιουργήσει τη δική της ομάδα. Το ποιος θα την «τρέχει» και ποια αυτοκίνητα θα αξιοποιηθούν, θα γνωστοποιηθεί στην πορεία. Ξέρουμε όμως ήδη πως εκεί θα τρέχει ο Albon!

Βέβαια ο 24χρονος θα συμμετέχει μόνο στους αγώνες που δεν θα πέφτουν μαζί με τα Grand Prix της Formula 1 στα οποία θα πρέπει να είναι παρών ως εφεδρικός οδηγός της RBR. Το όνομα του οδηγού που θα τον καλύπτει, είναι επίσης άγνωστο ακόμα.

Ξέρουμε όμως το όνομα του teammate του κι αυτός θα είναι ο Νεοζηλανδός Liam Lawson, ένα από τα πιο ταλαντούχα μέλη της Red Bull Junior Team. Μόλις στα 18 του, αναμένεται να μάθει πολλά σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Advertisement

Lawson-liam-2020-a1000x600

Διαβάστε επίσης:
Το F1 Vlog βγαίνει… εκτός δρόμου για το Ράλι Ντακάρ (video)

Advertisement

Χάρης Κουνενής: Αποκλειστική συνέντευξη με τον Έλληνα της AlphaTauri

O Schumacher όπως θέλω να τον θυμάμαι (video αφιέρωμα)