Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο δρόμο με ελάχιστο καμουφλάζ η Maserati Grecale

Ελλάδα 4:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο δρόμο με ελάχιστο καμουφλάζ η Maserati Grecale

ΝΕΑ

Στο δρόμο με ελάχιστο καμουφλάζ η Maserati Grecale

ΝΕΑ

Λίγος καιρός μας χωρίζει από την πλήρη αποκάλυψη της Grecale, του μοντέλου της Maserati που θα βάλει την Ιταλική εταιρεία πιο δυναμικά στο χάρτη της παγκόσμιας αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Η Maserati έχει επιλέξει ένα πολύ «ιταλικό» τρόπο να μας υπενθυμίζει πως φτάνει η ώρα για την πλήρη αποκάλυψη του νέου της SUV μοντέλο.

Τις εικόνες που έδωσε η ίδια η Maserati στη δημοσιότητα, τις συνοδεύει ένα κείμενο που χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, κάνει λόγο για πολύ καλή απόδοση και εξαιρετική οδική συμπεριφορά, σε συνδυασμό με ευελιξία και αρκετά μεγάλο διαθέσιμο χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Advertisement
Advertisement

Η Maserati επιβεβαίωσε ότι ανάμεσα στις επιλογές των κινητήρων, θα υπάρχει διαθέσιμη και μια υβριδική εκδοχή αν και όλοι μας περιμένουμε την κορυφαία έκδοση από απόψεως επιδόσεων, που όπως όλα μέχρι στιγμής δείχνουν, κάτω από το εμπρός καπό θα έχει τον V6 twin turbo κινητήρα της εταιρείας. Λογικά θα ακολουθήσει κι άλλο «σετ» με teaser φωτογραφίες και… ψήγματα πληροφοριών, οπότε ελπίζουμε να έχουμε κάτι περισσότερο να πούμε τότε.

Ο προγραμματισμός της Maserati για πλήρη αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου μέσα στο έτος που διανύουμε, σε συνδυασμό με το «ρυθμό» που προβαίνει η εταιρεία στις αποκαλύψεις και τις ενημερώσεις, μας κάνει να πιστεύουμε πως τη Grecale τελειωτικά θα τη δούμε μετά το καλοκαίρι. Μέχρι τότε, μένουμε στις ωραίες εικόνες και το «I can’t tell you much more» (σ.σ. δεν μπορώ να σου πω πολλά περισσότερα) που αναγράφεται ως χαριτωμένο motto στις πλευρές του πρωτοτύπου που δοκιμάζεται.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Maserati Grecale Trofeo: Η κορυφαία έκδοση εξελίσσεται
H Maserati μπαίνει στην Formula E
Maserati MC20 Spyder: Πρo των πυλών

Advertisement

 

 

 

Advertisement