Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Maserati Grecale Trofeo: Η κορυφαία έκδοση εξελίσσεται

Ελλάδα 20:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Maserati Grecale Trofeo: Η κορυφαία έκδοση εξελίσσεται

ΝΕΑ

Maserati Grecale Trofeo: Η κορυφαία έκδοση εξελίσσεται

ΝΕΑ

Η Maserari Grecale θα έχει μια κορυφαία έκδοση την Trofeo, η οποία δοκιμάζεται ήδη στη Βόρεια Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο της Maserati Grecale που ήδη δοκιμάζεται στους δρόμους της Βόρειας Ευρώπης  ξεχωρίζει αμέσως από τα άλλα που είδαν και κατέγραψαν οι «κατάσκοποι» της αυτοκινητοβιομηχανίας τους τελευταίους μήνες καθώς είναι ντυμένο με ένα έντονο και… εορταστικό καμουφλάζ.

Παρά τον περίπλοκο σχεδιασμό της «παραλλαγής», μπορούμε να αποκτήσουμε μια αρκετά καλή εικόνα για το πώς θα είναι όταν θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Έτσι λοιπόν θα διαθέτει μια εμφατική μάσκα με ένα αρκετά μεγάλο λογότυπο με την χαρακτηριστική τρίαινα. Εξίσου χαρακτηριστικές είναι και οι εισαγωγές αέρα, ενώ οι προβολείς είναι παρόμοιοι με αυτούς του supercar MC20 και συνδυάζονται με φώτα ημέρας LED.

Advertisement
Advertisement

Όσα πρωτότυπα της Grecale Trofeo έχουν φωτογραφηθεί έχουν διαφορετικούς τροχούς. Σε κάθε περίπτωση όμως από πίσω τους υπάρχουν μεγάλοι, διάτρητοι δίσκοι και κόκκινες δαγκάνες φρένων, ενώ την εικόνα ολοκληρώνει ο διαχύτης και οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.  

Η Maserati δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τους κινητήρες που θα κινούν την κορυφαία Grecale. Μια πιθανότητα είναι ότι η Maserati θα χρησιμοποιήσει τον V6 των 2,9 λίτρων των Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio, με τους 505 ίππους. Η δεύτερη, και πιο συναρπαστική πιθανότητα, είναι ότι η έκδοση Trofeo θα διαθέτει μια πιο ήρεμη έκδοση του ολοκαίνουργιου V6 twin-turbo των 3,0 λίτρων της MC20.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ατύχημα για το πρωτότυπο της Maserati Grecale
Συναρπαστικές ιστορίες πίσω από ιταλικά λογότυπα
Grecale: Έτσι ονομάζεται το νέο SUV της Maserati