Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο δρόμο η νέα Mercedes C-Class του 2021 (+vid)

Ελλάδα 20:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο δρόμο η νέα Mercedes C-Class του 2021 (+vid)

ΝΕΑ

Στο δρόμο η νέα Mercedes C-Class του 2021 (+vid)

ΝΕΑ

Αυτό που κρύβει περίτεχνα το ασπρόμαυρο καμουφλάζ παραμένει ένα μυστήριο. Γνωρίζουμε ότι η Mercedes συνεχίζει να δοκιμάζει τη νέα C-Class, η οποία πιθανόν να κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή το επόμενο έτος ως μοντέλο του 2021.

Advertisement
Advertisement

 

Ένα νέο βίντεο αποκαλύπτει τρία πρωτότυπα να δοκιμάζονται σε δρόμο δημόσιας κυκλοφορίας, δίνοντάς μας μια σαφή ευκαιρία να εντοπίσουμε το επερχόμενο μοντέλο σε κίνηση. Η Mercedes κάνει σπουδαία δουλειά στο να αποκρύπτει τα χαρακτηριστικά του νέου sedan. Τα στοιχεία φωτισμού μπροστά και πίσω καλύπτονται επαρκώς, όπως και τα πίσω φώτα αλλά και οι εμπρός προβολείς που είναι καλυμμένα με τέτοιο τρόπο, που καθιστά δύσκολη την ανεύρεση χαρακτηριστικών σχεδιασμού. Ακόμα και η μάσκα είναι πολύ καλά καλυμμένη. Όπως και τα προηγούμενα πρωτότυπα που έχουν καταγραφεί, έτσι και αυτά διαθέτουν τους ίδιους αισθητήρες που εκτίθενται στο πρόσθιο μέρος.

Advertisement
Advertisement

Λεπτομέρειες για τη νέα C-Class είναι εξίσου κρυμμένες με το ίδιο το αυτοκίνητο. Θα υιοθετήσει μια γκάμα ικανών κινητήρων, ενδεχομένως συμπεριλαμβανομένης και μιας plug-in υβριδικής έκδοσης, την οποία έχουμε κατασκοπεύσει νωρίτερα; Επίσης, αναμένουμε από το μοντέλο AMG να ανταγωνιστεί εκ νέου τη BMW M3, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη για κανέναν σε αυτό το σημείο. Γνωρίζουμε ότι η C-Class θα αυξηθεί σε διαστάσεις, αλλά ελαφρώς, πατώντας στην πλατφόρμα MRA2 η οποία υποστηρίζει μια sedan έκδοση για πρώτη φορά.

Δυστυχώς, το βίντεο δεν μας δίνει πολλές νέες λεπτομέρειες σχετικά με την C-Class του 2021. Φαίνεται πάντως επιβλητική έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της. Θα τα μάθουμε όλα λίγο πριν η Mercedes τραβήξει το κάλυμμα από το νέο αυτοκίνητο. Υπομονή…