Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο δρόμο η ανανέωση και του Ford Transit Courier

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο δρόμο η ανανέωση και του Ford Transit Courier

ΝΕΑ

Στο δρόμο η ανανέωση και του Ford Transit Courier

ΝΕΑ

Η Ford επιβεβαίωσε ότι η αντικατάσταση του μικρού van Transit Courier είναι σε εξέλιξη, μια και η κατηγορία αυτή έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Το Transit Courier και το Tourneo, όπως είναι γνωστό στην επιβατική του εκδοχή, περνάει στη νέα εποχή με αρκετές αλλαγές ουσίας.

Η Ford αυτή την περίοδο έχει πολλές ανανεώσεις «στα σκαριά». Μια από αυτές, αφορά και στη μικρή εκδοχή του van της που κυκλοφορεί τόσο ως επιβατικό όσο και σαν επαγγελματικό. Στην ανανέωση του μοντέλου που έχουμε στις φωτογραφίες, περιμένουμε να δούμε αναθεωρημένη αισθητική, με φωτιστικά σώματα εμπρός που θα παραπέμπουν στο πολύ πετυχημένο crossover της εταιρείας, στο Puma.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, αυξημένες θα είναι και οι διαστάσεις του μοντέλου, με τη μεγαλύτερη διαφορά να εντοπίζεται στο μήκος. Με τον τρόπο αυτό το Tourneo θα είναι «μέσα» στον ανταγωνισμό που δημιουργείται από τις αντίστοιχες προτάσεις άλλων κατασκευαστών, όπως είναι τα Mercedes T-Class, Renault Kangoo και Volkswagen Caddy. Όσο τα επαγγελματικά Courier τόσο και τα επιβατικά Tourneo, θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Ford στη Ρουμανία.

Ο κινητήρας βενζίνης 1,0 λίτρου EcoBoost, καθώς και οι Duratorq πετρελαιοκινητήρες 1,5 και 1,6 λίτρων εξακολουθούν να είναι οι επικρατέστεροι για την κίνηση του μοντέλου. Ακολουθώντας όμως την τάση της εποχής, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο μετά την παρουσίαση των «συμβατικών» εκδόσεων και εκείνη των αμιγώς ηλεκτρικών. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου, όπως και η έναρξη της διάθεσής του στις αγορές, θα πρέπει να υπολογίζονται από το 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ταξιδεύοντας με την Ford Mustang Mach-E (+video)
Τι ετοιμάζουν Ford και Pagani;
Γιατί κάνουν… απεργία πείνας οι ιδιοκτήτες Tesla;

Advertisement