Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στις αρχές του 2018 η νέα Mercedes A-Class

Ελλάδα 2:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στις αρχές του 2018 η νέα Mercedes A-Class

ΝΕΑ

Στις αρχές του 2018 η νέα Mercedes A-Class

ΝΕΑ

Η 3η γενιά της Mercedes A-Class είναι σχεδόν έτοιμη και το επίσημο ντεμπούτο της αναμένεται τον ερχόμενο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

To πλάνο της γερμανικής φίρμας περιλαμβάνει την ενίσχυση της γκάμας των compact μοντέλων της. Στη συγκεκριμένη κατηγορία μεγάλο ρόλο θα παίξει και η επόμενη γενιά της A-Class η οποία θα έχει ακόμη πιο ξεχωριστή σχεδίαση, πολλές τεχνολογίες, αλλά και μια πλούσια γκάμα εκδόσεων. Σε επίπεδο σχεδίασης η μικρομεσαία Mercedes αναμένεται να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις καθώς θα στηριχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στο Concept A Sedan που είδαμε πριν μερικούς μήνες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο μικρομεσαίο πολυτελές μοντέλο θα είναι μεγαλύτερο σε μήκος και σε πλάτος, κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερη ευρυχωρία και πρακτικότητα (περισσότερος αέρας για τα γόνατα & τα κεφάλια και μεγαλύτερος χώρος αποσκευών). Στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς περιμένουμε δυναμικότερα στοιχεία καθώς η νέα πλατφόρμα MFA2 που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι αρκετά βελτιωμένη σε στρεπτική ακαμψία.

Advertisement
Advertisement

Η τεχνολογική εικόνα της επόμενης A-Class θα ενισχυθεί από πολλές νέες εφαρμογές συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, ενώ παράλληλα αναμένουμε και έναν εντελώς καινούργιο ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάζει και η γκάμα του μοντέλου που θα περιλαμβάνει πολλές επιλογές. Έτσι, εκτός της hatchback version θα υπάρξει σεντάν έκδοση, plug-in υβριδική και μια αμιγώς ηλεκτρική κάτω από το brand EQ. Κάτω από το καπό της 3ης γενιάς της A-Class θα βρεθούν νέοι κινητήρες χαμηλού κυβισμού βενζίνης και στην κορυφή η Mercedes-AMG θα εξοπλίσει την Α45 με ένα νέο σύνολο στα 2.000 κυβικά που θα ξεπερνάει σε απόδοση τα 400 άλογα.

Advertisement

mercedes_a-class640

Πηγή φωτογραφιών: Auto Express

Advertisement