Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στις 19 Νοεμβρίου το Audi E-Tron Sportback

Ελλάδα 17:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στις 19 Νοεμβρίου το Audi E-Tron Sportback

ΝΕΑ

Στις 19 Νοεμβρίου το Audi E-Tron Sportback

ΝΕΑ

Η coupe έκδοση του ηλεκτρικού E-Tron θα παρουσιαστεί επίσημα στο Los Angeles, ενώ στις αρχές του 2020 θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Η Audi μαγνητίζει πολλά βλέμματα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου. Μετά το ξεχωριστό A1 Citycarver και τα ισχυρά RS6 και RS7 Sportback, η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει επίσημα στις 19 Νοεμβρίου την coupe έκδοση του ηλεκτρικού E-Tron.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το Audi E-Tron Sportback θα βρίσκεται στο Σαλόνι του Los Angeles. Εκπλήξεις στη σχεδίαση δεν θα έχουμε μιας και η Audi θα εφαρμόσει τις γνωστές coupe γραμμές (στην τελευταία κολώνα του αυτοκινήτου), όπως έκανε πρόσφατα και στο Q3 Sportback. Αυτές οι αλλαγές όμως θα έχουν αρνητική επίπτωση στον χώρο των κεφαλιών για τους πίσω επιβάτες, ωστόσο ο χώρος αποσκευών ίσως να μην επηρεαστεί. Ακόμα, κάτι που δεν θα αλλάξει σίγουρα είναι η ηλεκτρική του “καρδιά”, η οποία θα χτυπάει στα… 300 kW (408 ίππους) και η ροπή του θα αγγίζει τα 664 Nm.

Advertisement
Advertisement

Το Audi E-Tron Sportback αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2020.