Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Audi e-tron: Εξηλεκτρισμένο fun to drive

Ελλάδα 23:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi e-tron: Εξηλεκτρισμένο fun to drive

AUDI

Audi e-tron: Εξηλεκτρισμένο fun to drive

AUDI

Η Audi παρουσίασε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της, το Audi e-tron, η ουσία του οποίου αποτυπώνεται στα λόγια που ακολουθούν.

Advertisement
Advertisement

Το μεγάλο SUV της μάρκας από το Ίνγκολσταντ, συνδυάζει σπορ χαρακτήρα και πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση με πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες του σε συνδυασμό με την ηλεκτρική του τετρακίνηση εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις και αμεσότητα στους χειρισμούς.

Η μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης εξασφαλίζει αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα με βάση τον κύκλο WLTP. Σε συνδυασμό με μια πληθώρα δυνατοτήτων φόρτισης τόσο για το σπίτι όσο και για το δρόμο, οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν ηλεκτρική μετακίνηση χωρίς συμβιβασμούς.

Το Audi e-tron είναι ένα ηλεκτρικό SUV που συνδυάζει το σπορ DNA με τον οικογενειακό χαρακτήρα καθώς και το μοντέρνο lifestyle. Το μήκος του είναι 4.901 χιλιοστά, το πλάτος του 1.935 και το ύψος του 1.616, ενώ προσφέρει τους χώρους και την άνεση που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Με μεταξόνιο 2.928 χιλιοστών το Audi e-tron διαθέτει άνετους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, καθώς η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ του φτάνει τα 660 λίτρα, που το καθιστούν ιδανικό και για μεγάλα ταξίδια.