Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην τελική ευθεία η Mercedes-AMG A45

Ελλάδα 23:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην τελική ευθεία η Mercedes-AMG A45

ΝΕΑ

Στην τελική ευθεία η Mercedes-AMG A45

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση στη Γενεύη η Mercedes-AMG A45 απαθανατίστηκε από τον κατασκοπευτικό φακό στις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο δοκιμών με το χαρακτηριστικό πολύχρωμο καμουφλάζ είναι πλέον διάσημο μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στο χριστουγεννιάτικο κλιπ της Mercedes-AMG όπου έκανε μια εντυπωσιακή επίδειξη των δυνατοτήτων που θα προσφέρει το drift-mode του συστήματος τετρακίνησης της Α45.

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για την ύπαρξη δύο εκδόσεων της απλής A45 και της Α45 S η οποία θα ξεπερνά τους 400 ίππους. Το αυτοκίνητο δοκιμών που απαθανατίστηκε στις δοκιμές της τελευταίας στιγμής δεν είχε κάποια ουσιαστική οπτική διαφορά σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις του. Εμφανές είναι πάντως πως το πιο καυτό μοντέλο στη γκάμα της A-Class θα έχει φαρδύτερους θόλους από τις υπόλοιπες εκδόσεις πράγμα που πιθανά σημαίνει και φαρδύτερα μετατρόχια, καθώς και μεγαλύτερους τροχούς, ενώ πίσω χαρακτηριστική είναι η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν βασιστεί σε μια διαρροή από τη βάσης δεδομένων ασφαλιστικής εταιρίας στη Γερμανία η Α45 θα χρησιμοποιεί και πάλι δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με την απλή έκδοση να φθάνει τους 387 ίππους και την S να αγγίζει τους 421 ίππους πράγμα που της κάνει το πιο δυνατό και πιθανότατα το πιο γρήγορο hyper-hatch που θα προσφέρεται στην αγορά.