Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το VW Multivan T7 (+τιμές)

Ελλάδα 16:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Ελλάδα το VW Multivan T7 (+τιμές)

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το VW Multivan T7 (+τιμές)

ΝΕΑ

Το επταθέσιο επιβατικό της VW ξεκινά την εμπορική του πορεία και στη χώρα μας, με σύγχρονη εμφάνιση και έμφαση στην άνεση και την ευρυχωρία.

Advertisement
Advertisement

Διατίθεται και σε έκδοση long με ακόμη μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και μικρή οικονομική απόκλιση.

Αποκλειστικά με κινητήρα plug-in hybrid διατίθεται στην ελληνική αγορά το Multivan T7, με τιμή πώλησης που ξεκινά από 59.000 ευρώ για την έκδοση Life. Το επταθέσιο μοντέλο έχει μήκος 4,973 μέτρα, ενώ στην περίπτωση της έκδοσης long ξεπερνά τα 5 μέτρα και η τιμή αγοράς είναι 60.500 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Και στις δύο εκδοχές του εφοδιάζεται αποκλειστικά με σύστημα PHEV συνδυαστικής απόδοσης 218 ίππων (150 ίππους ο 1.4 TSI, 116 ίππους ο ηλεκτροκινητήρας) και αυτόματο κιβώτιο DSG. To γερμανικό van μπορεί να διανύσει μέχρι και 40 χλμ. ως αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ η εκπομπή CO2 περιορίζεται στα 42 γραμμάρια/χλμ. (κατανάλωση καυσίμου 2,0 λίτρα/100 χλμ.).

Η διάταξη καθισμάτων στο Multivan T7 eHybrid είναι 2+2+3, με αρκετές δόσεις πολυτέλειας και χώρων, καθώς στην long version το γερμανικό μοντέλο διαθέτει 750 λίτρα για τις αποσκευές. Τέλος οι επιδόσεις για τα δεδομένα του χαρακτήρα του είναι αξιοπρεπέστατες με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 11,6 δευτερόλεπτα και την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 190 χλμ./ώρα.

Advertisement

Το νέο Volkswagen Multivan θυμίζουμε, λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του, κατέκτησε ένα σημαντικό βραβείο. Η κριτική επιτροπή των Red Dot Awards, που κάθε χρόνο βραβεύει τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς, επέλεξε τον διάδοχο του εικονικού Bulli, για το βραβείο «Red Dot: Best of the Best».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρεμιέρα τον Ιούνιο για το νέο Volkswagen T7 Multivan
Νέο Volkswagen Multivan T7: Teaser για το εσωτερικό
Νέες αποκαλύψεις για το Volkswagen Τ7 Multivan

Advertisement