Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα η Bentley Continental GT (τιμή)

Ελλάδα 12:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Ελλάδα η Bentley Continental GT (τιμή)

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα η Bentley Continental GT (τιμή)

ΝΕΑ

Σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση με επώνυμες παρουσίες, πραγματοποιήθηκε η εντός ελληνικών συνόρων παρουσίαση της ολοκαίνουργιας Bentley Continental GT.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το νέο εντυπωσιακό αυτοκίνητο της βρετανικής μάρκας ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής του κοσμικού gala με θέμα «Luxury is Back», που αφορούσε την πολυτέλεια και εκφραζόταν μέσα από εξαιρετικές ανθρώπινες τεχνολογικές κατασκευές.

Αυτό διοργανώθηκε από κοινού από τη Bentley, τον ιστορικό οίκο κοσμημάτων και υψηλής ωρολογοποιίας «Πατσέας» και τη Bang & Olufsen, τη δανέζικη premium μάρκα συστημάτων ήχου και εικόνας. Ειδικά για την εκδήλωση είχε ανεγερθεί στον αίθριο χώρο ανάμεσα στο κοσμηματοπωλείο και τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bentley στην Ελλάδα, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, μία εντυπωσιακή πολυτελής κατασκευή και τη νέα Bentley Continental GT αποκάλυψε στους εκατοντάδες προσκεκλημένους ο Νίκολας Μπέρναρντ, γενικός διευθυντής της Bentley στην Ελλάδα, μαζί με τον Philipp Noack, γενικό διευθυντή πωλήσεων της μάρκας για την Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Στην τρίτη του πλέον γενιά, το πολυτελές Grand Tourer διατηρεί τα βασικά σχεδιαστικά στοιχεία του DNA της μάρκας, αντλώντας όμως έμπνευση από εντυπωσιακό πρωτότυπο EXP 10 Speed 6. Τo τετραθέσιο κουπέ κινεί η εξελιγμένη έκδοση του δωδεκακύλινδρου W12 TSI κινητήρα των 6.0 λίτρων, με διπλό turbo, που για πρώτη φορά συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, 8-σχέσεων. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 635 ίππους και τη θηριώδη ροπή των 91.8 kgm ροπής, τα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 333 km/h.

Σε ότι αφορά την τιμή της, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι στα 330.000€, η συγκεκριμένη έκδοση (W12).

Advertisement

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα Bentley Continental GT πατώντας εδώ, ενώ ακολουθούν μερικές ακόμα εικόνες από την εν Ελλάδα επίσημη πρώτη της!

2018-Bentley-Continental-GT-luxuryisbackevent-a6402018-Bentley-Continental-GT-luxuryisbackevent-c640tall2018-Bentley-Continental-GT-luxuryisbackevent-d640

Advertisement