Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το Fiat 500 Mirror

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το Fiat 500 Mirror

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το Fiat 500 Mirror

ΝΕΑ

Διαθέσιμο και στη χώρα μας είναι πλέον το νέο Fiat 500 Mirror, η αναβαθμισμένη έκδοση του εμβληματικού μοντέλου που συμπεριλαμβάνει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και εμφάνιση με πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο εκπρόσωπος της ιταλικής μάρκας στην κατηγορία Α, που έγραψε ιστορία στην πρώτη του κυκλοφορία το 1957 αλλά αποτελεί success story και στην… μετενσάρκωσή του αφού από το 2007 που επαναλανσαρίστηκε έχουν πουληθεί περισσότερα από 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα, και μάλιστα το 80% απ’ αυτά εκτός Ιταλίας!

Αριθμός τον οποίο η Fiat σκοπεύει να αυξήσει επεκτείνοντας την οικογένεια Mirror και το 500, μετά τα 500Χ και 500L.  Το στυλ των 3 οχημάτων αντλεί έμπνευση από τον κόσμο της τεχνολογίας, ξεκινώντας από τον χρωματικό κώδικα στις αποχρώσεις του μπλε, το χρώμα του Hi-Tech και της συνδεσιμότητας. Και στα τρία μοντέλα ξεχωρίζουν το λογότυπο “Mirror” στην B-κολώνα αλλά και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες χρωμίου. Είναι σχεδιασμένα για καταναλωτές που ενδιαφέρονται κυρίως για τη συνδεσιμότητα και αναζητούν τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του infotainment αλλά έχουν, ταυτόχρονα, και πολλές απαιτήσεις σχετικά με το στυλ του αυτοκινήτου που οδηγούν. Ειδικότερα, το 500 Mirror είναι όπως λέει η Fiat «…σχεδιασμένο για τον κόσμο των Millenials», και έρχεται σε 3-θυρη έκδοση με γυάλινη σταθερή οροφή.

Advertisement
Advertisement

Fiat=500-Mirror-a640tall

Εμφανισιακά, η διαφοροποίηση έρχεται στις νέε λεπτομέρειες στο πρόσθιο μέρος, τους LED προβολείς και τον προφυλακτήρα που περιβάλλεται από τρισδιάστατο πλέγμα. Η πίσω όψη του είναι εντελώς καινούργια, με πρωτότυπα πίσω φώτα, ενώ στο νέο προφυλακτήρα είναι ενσωματωμένα τα φώτα ομίχλης και οπισθοπορείας. Εσωτερικά, υπάρχουν αρκετά νέα στοιχεία στο ταμπλό, στο τιμόνι και σε πολλά ακόμη υλικά, ενώ προσφέρονται στον πελάτη και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

171219_Fiat_Famiglia Mirror_11-chariatis-530

Advertisement

Το 500 Mirror περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του σύστημα U-Connect Navi με υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης με κομμάτια οικολογικού δέρματος, επιχρωμιωμένους εξωτερικούς καθρέφτες και επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 15’’, το λογότυπο Mirror στην κολώνα, αλλά και τα παστέλ χρώματα!

Fiat=500-Mirror-b640

Advertisement

Ακολουθώντας τα νέα δεδομένα της αγοράς, το 500 Mirror θα διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης: στην τιμή των 15.490€ με τον κινητήρα 1.2 69hp και των 16.590€ με τον 1.2 69hp MTA, και στην τιμή των 15.990€ με τον κινητήρα 0.9 Twinair 85hp και των 17.090€ με τον κινητήρα 0.9 Twinair 85hp MTA αντίστοιχα.