Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Αθήνα το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ανεξάρτητων εμπόρων ΙΧ!

Ελλάδα 8:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Αθήνα το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ανεξάρτητων εμπόρων ΙΧ!

ΝΕΑ

Στην Αθήνα το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ανεξάρτητων εμπόρων ΙΧ!

ΝΕΑ

Εκατοντάδες επαγγελματίες από δεκάδες χώρες θα συζητήσουν για το μέλλον της αγοράς και όπως έχει μεταλλαχθεί το εμπόριο αυτοκινήτων σε όλη την ΕΕ.

Advertisement
Advertisement

Στην Ελλάδα «χτυπά» η καρδιά όλων των ανεξάρτητων εμπόρων αυτοκινήτων καθώς από τις 12 έως και 14 Μαΐου ο Πανευρωπαϊκός Σύνδεσμος EAIVT πραγματοποιεί το πανευρωπαϊκό συνέδριο στην Αθήνα!

Τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου όσο και ο γενικός διευθυντής επιδιώκουν την κατάργηση όλων των εμπορικών εμποδίων στο διασυνοριακό εμπόριο αυτοκινήτων για τους ανεξάρτητους επαγγελματίες του κλάδου ενώ στο φετινό συνέδριο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά για το μέλλον της αγοράς αυτοκινήτου, πως η κρίση μετατρέπεται σε ευκαιρία και πως έχει μεταλλαχθεί το εμπόριο αυτοκινήτων μετά την πανδημία και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα η EAIVT επιδιώκει επίσης την κατάργηση όλων των εμποδίων στην πρόσβαση σε τεχνικά δεδομένα αυτοκινήτου, να υπάρχει ένα Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης για κάθε αυτοκίνητο στην ΕΕ, την εναρμόνιση όλων των ευρωπαϊκών διαδικασιών ταξινόμησης αυτοκινήτων, τα εναρμονισμένα ευρωπαϊκά έγγραφα ταξινόμησης αυτοκινήτων αλλά και τον σαφή και ακίνδυνο χειρισμό του ΦΠΑ ώστε να εξαλειφθούν οι πιθανότητες απάτης από κάποιους επιτήδειους εμπόρους μεταξύ των κρατών-μελών.

Ποια είναι η EAIVT

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ανεξάρτητων Εμπόρων Οχημάτων (EAIVT) διοικείται από επαγγελματίες και αποτελεί μια κοινότητα που περιλαμβάνει ανεξάρτητους αντιπροσώπους και ενώσεις στον τομέα του εμπορίου αυτοκινήτων. Στόχος τους είναι η ενίσχυση της θέσης των μελών τους στην αγορά κυρίως μέσω της αυξημένης συνεργασίας και ανταλλαγής δεδομένων. Η προώθηση του ελεύθερου εμπορίου ήταν και συνεχίζει να αποτελεί ορόσημο του έργου μας και είναι γνωστό ότι είμαστε αφοσιωμένοι στους στόχους μας. Μεταξύ των κυβερνήσεων και του κλάδου, το EAIVT αναγνωρίζεται ως πολλαπλασιαστής και αντιπροσωπευτικός του ανεξάρτητου τομέα.

Advertisement

Η EAIVT ιδρύθηκε το 1995 από ανεξάρτητους εμπόρους αυτοκινήτων που ένωσαν τις δυνάμεις τους στις Βρυξέλλες.

Το 2005 η EAIVT επέκτεινε τη συμμετοχή στην Ένωση σε ανεξάρτητους αντιπροσώπους σε όλη την ΕΕ.

Advertisement

Το 2006 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη συνάντηση αντιπροσώπων της EAIVT μέσω του «Διεθνούς Συνεδρίου Αγορών».

Το 2007 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση υψηλού επιπέδου με την Επιτροπή της ΕΕ.

Το 2018 η Έκθεση ICT EAIVT προσέλκυσε για πρώτη φορά περισσότερους από 300 συμμετέχοντες από περισσότερες από 20 χώρες.

Advertisement

Το 2020 και το 2021 ακυρώθηκαν οι διοργανώσεις λόγω του κορωνοϊού και το 2022 η ετήσια γενική συνέλευση των μελών πραγματοποιείται στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο: Δείτε τι ζητούν έμποροι μεταχειρισμένων ΙΧ για τα γυρισμένα χιλιόμετρα
Πίσω από το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ κρύβονται οι επιτήδειοι έμποροι ΙΧ!
Ούτε να ακούνε δεν θέλουν για εξουσιοδοτημένα συνεργεία οι επιτήδειοι έμποροι!