Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Ντόχα με δύο Volkswagen ID. Buzz

Ελλάδα 20:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Ντόχα με δύο Volkswagen ID. Buzz

ΝΕΑ

Στη Ντόχα με δύο Volkswagen ID. Buzz

ΝΕΑ

Δύο ηλεκτρικά Volkswagen ID. Buzz διασχίζουν 12 χώρες, σε μία διαδρομή σχεδόν 6.5000 χλμ., μεταξύ αυτών και την Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Το Tour d’Excellence ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου από τη Γενεύη με δύο Volkswagen ID. Buzz στα χρώματα της GIMS, φθάνοντας χωρίς καμία υποστήριξη στις 30 Σεπτεμβρίου στην Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ. Για να συνδέσει συμβολικά τις δύο διοργανώτριες πόλεις, τη Γενεύη και την Ντόχα, η GIMS δημιούργησε το Tour d’Excellence.

Οι ομάδες αυτής της περιπέτειας απαρτίστηκαν από δύο εξαίρετες προσωπικότητες: τον Frank M. Rinderknecht, CEO της Rinspeed AG, ένα σύμβολο της αυτοκινητοβιομηχανίας που πάνω από 40 χρόνια είναι πιστός εκθέτης της GIMS, καθώς και τον Rainer Zietlow, ιδιοκτήτη της Challenge4.de και κάτοχο έξι παγκόσμιων ρεκόρ σε ταξίδια μακρινών αποστάσεων. Η εμπειρία τους και το πάθος τους για νέες προκλήσεις τους κατέστησαν ιδανικούς υποψήφιους για την πραγματοποίηση αυτού του μοναδικού ταξιδιού.

Ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη ενός δυνατού εταίρου, όπως είναι ο τεχνολογικός όμιλος Harting, ένας ηγετικός πάροχος τεχνολογιών και υποδομής φόρτισης στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Advertisement
Advertisement

«Pushing Performance» είναι το σύνθημα της οικογενειακής επιχείρησης, η οποία ιδρύθηκε το 1945 και προσφέρει σήμερα λύσεις για όλα τα κοινά πρότυπα φόρτισης και προωθεί την κατασκευή νέων τεχνολογιών φόρτισης για κατασκευαστές αυτοκινήτων και εταιρείες ανάπτυξης υποδομής.

Ως άμεσος προμηθευτής της ομάδας Volkswagen, η Harting συμμετέχει εδώ και χρόνια με ενθουσιασμό σε project, τα οποία επιδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και της αυτονομίας τους.

Ένα ζάρι στα χρώματα της GIMS, το οποίο συμβολίζει το σύνολο αυτών των αξιών, θα φωτίζει στη γιορτή έναρξης της GIMS Qatar στις 5 Οκτωβρίου, ένα γλυπτό, όμοιο όπως η ολυμπιακή δάδα, στην είσοδο του Doha Exhibition and Congress Centers, του κεντρικού χώρου της διοργάνωσης του φεστιβάλ αυτοκινήτων στην Ντόχα.

Advertisement

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ (GIMS) το διάστημα 5 – 14 Οκτωβρίου και θα φιλοξενήσει πάνω από 30 διεθνείς μάρκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: VW ID. Buzz
Το Volkswagen ID. Buzz και το τεστ ταράνδου (+ video)
Volkswagen ID. Buzz: Νέα έκδοση και για πολύτεκνους!

Advertisement