Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Φρανκφούρτη το ηλεκτρικό πρωτότυπο της Hyundai

Ελλάδα 13:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Φρανκφούρτη το ηλεκτρικό πρωτότυπο της Hyundai

ΝΕΑ

Στη Φρανκφούρτη το ηλεκτρικό πρωτότυπο της Hyundai

ΝΕΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για το επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης έχει ήδη ξεκινήσει, με τη Hyundai να διαρρέει τελευταία μια ακόμη πιο αποκαλυπτική ματιά στο επερχόμενο ηλεκτρικό και ιδιαίτερο σχεδιαστικά πρωτότυπό της, το 45 EV. Πάμε να δούμε…

Advertisement
Advertisement

 

Σχεδιάζοντας λαμβάνοντας έμπνευση από το Pony του 1970, το συγκεκριμένο πρωτότυπο χαρακτηρίζεται από έντονες γωνίες και ακμές οι οποίες κατά κάποιο τρόπο καταφέρνουν να συνδυάζουν ταυτόχρονα τη ρετρό με τη φουτουριστική αισθητική. Το μπροστινό μέρος διαθέτει κεκλιμένο καπό χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα φωτιστικά τεχνολογίας LED. Τα τελευταία μπορεί να δημιουργήσουν μια σειρά από διαφορετικές εικόνες κλέβοντας κυριολεκτικά τις εντυπώσεις. Προχωρώντας προς τα πίσω, υπάρχει ένα κυρτό παρμπρίζ και ένα ξεχωριστό σβήσιμο της ουράς που κολακεύει το αμάξωμα. Το πρωτότυπο φαίνεται να αποκαλύπτει ένα τρίθυρο hatchback αμάξωμα που δεν διαθέτει καθρέπτες και παράθυρα – αν και τα τελευταία θα μπορούσαν να σκιάζονται λόγω του φωτισμού. Ανεξάρτητα από αυτό, μπορούμε να δούμε κανονικούς τροχούς και πλαϊνά φτερά.

Το πίσω άκρο προβλήθηκε τον περασμένο μήνα και διαθέτει γωνιακό πίσω παράθυρο που θυμίζει τα αντίστοιχα που χρησιμοποιούνται στο Pony. Το μοντέλο διαθέτει επίσης πίσω φωτισμένη μπάρα καθώς και 45 λογότυπα επίσης φωτιζόμενα. Η εταιρία δεν αποκάλυψε πολλά για το πρωτότυπο, εκτός του ότι πρόκειται για ένα ηλεκτρικό όχημα το οποίο θα αποτελέσει «συμβολικό ορόσημο για το μελλοντικό σχεδιασμό των EV της Hyundai». Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, το αυτοκίνητο εξοπλίστηκε με την πλέον εξελιγμένη γλώσσα σχεδιασμού με τον κωδικό “Sensuous Sportiness”.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο της Hyundai θα παρουσιαστεί στις 10 Σεπτεμβρίου με τη φίρμα να δηλώνει πως θα αυτό θα διαθέτει ένα μοναδικό εσωτερικό το οποίο είναι ανάλογα προσαρμόσιμο. Η έκταση της προσαρμογής παραμένει ασαφής, ωστόσο, η Hyundai οραματίζεται έναν κόσμο όπου τα “αυτοκίνητα του αύριο θα γίνουν εξατομικευμένοι χώροι διαβίωσης”.