Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Venue: To νέο Compact SUV της Hyundai

Ελλάδα 16:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Venue: To νέο Compact SUV της Hyundai

ΝΕΑ

Venue: To νέο Compact SUV της Hyundai

ΝΕΑ

Η αγορά των συμπαγών crossover αναζοπυρώνεται εκ νέου από πλευράς ενδιαφέροντος και η ανήσυχη Hyundai επεκτείνει την παρουσία της σε αυτή εισάγοντας το ολοκαίνουριο Venue.

Advertisement
Advertisement

 

Το Venue του 2020 θα πωλείται από τα τέλη του έτους έχει μια τολμηρή εμπρόσθια όψη με μια επικλινή γρίλια που πλαισιώνεται από ιδιαίτερους σχεδιαστικά προβολείς και φώτα LED. Το crossover έχει επίσης έντονα τόξα τροχών, δυνατές πλευρικές γραμμές εμπνέοντας ένα στιβαρό αμάξωμα. Οι τροχοί 15 ιντσών θα είναι στάνταρ, ενώ προαιρετικά θα διατίθεται και με 17 ιντσών. Δεδομένου ότι το crossover σχεδιάστηκε για να είναι διασκεδαστικό, η Hyundai θα προσφέρει το Venue σε οκτώ “νεανικά” χρώματα, Black Noir, White, Denim, Γαλαξιακό Γκρι, Πράσινο Μήλο, Intense Blue, Scarlet Red και Steller Silver. Οι αγοραστές θα μπορούν επίσης να παραγγείλουν ηλεκτρική ηλιοροφή, σκούρα κρύσταλλα για τα πίσω παράθυρα και οροφή βαμμένη σε διαφορετικό χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Το Venue θα τοποθετηθεί κάτω από το Kona με μήκος 4,036 mm, πλάτος 1,770 mm, ύψος 1,565 mm και μεταξόνιο 2,520 mm. Η καμπίνα είναι σχετικά βασική, αλλά το μοντέλο διαθέτει δερμάτινο τιμόνι και σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών και συμβατότητα σε Android Auto και Apple CarPlay. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν θύρες φόρτισης USB, κάμερα οπισθοπορείας και οθόνη 3,5 ιντσών στο ταμπλό οργάνων.

Το Venue θα προσφέρει έναν εντυπωσιακό κατάλογο συστημάτων υποστήριξης οδηγού. Αυτά περιλαμβάνουν την Υποβοήθηση Αποφυγής Συγκρούσεων, τη Βοήθεια Διατήρησης Λωρίδας, Προειδοποίηση σύγκρουσης Blind-Spot, Προειδοποίηση Cross-Cross Traffic Collision και Warning Caution Warning. Η Hyundai επιβεβαίωσε ότι κάτω από το καπό θα αναπνέει ο τετρακύλινδρος κινητήρας Smartstream Gamma 1,6 λίτρων. Ουσιαστικά μια αναβαθμισμένη έκδοση του προηγούμενου κινητήρα Gamma, με βελτιωμένη θερμική απόδοση και έγχυση καυσίμου διπλής θύρας, βελτιωμένα μπεκ ψεκασμού και βελτιστοποιημένη στόχευση ψεκασμού. Αυτές οι τροποποιήσεις συμβάλλουν στη βελτίωση της απόδοσης, αλλά και της μικρότερης κατανάλωσης και εκπομπής ρύπων. Το κιβώτιο θα είναι χειροκίνητο έξι σχέσεων ή το αυτόματο της εταιρίας, με την κίνηση να καταλήγει αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.

Advertisement

Advertisement