Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Στα πλατό του Need For Speed

Ελλάδα 20:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Στα πλατό του Need For Speed

ΝΕΑ

Video: Στα πλατό του Need For Speed

ΝΕΑ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρουν αναμένουν οι φίλοι της αυτοκίνησης αλλά και των video games, την πρεμιέρα της νέας ταινίας “Need For Speed”. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Προφανώς είναι βασισμένη στο NFS και θα αποτελέσει το κινηματογραφικό αντίπαλο δέος του “Fast and Furious”. Από τη μεγάλη οθόνη θα παρελάσουν πολλά στολίδια της αυτοκίνησης όπως η Lamborghini Sesto Elemento, η McLaren P1, η Bugatti Veyron,  το Ford Mustang, η Lexus LFA, το Nissan GT-R, η Ferrari F12berlinetta, η Koenigsegg Agera-R κ.α.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία θα έχει ο γνωστός από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Breaking Bad”, Άαρον Πωλ, ενώ πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Scott Waugh που το 2012 πήρε το βραβείο ανερχόμενου σκηνοθέτη στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Παλμ Σπρίνγκς.

Το μεγαλύτερο μέρος των σκηνών δράσης, γυρίστηκε στο Μεντοτσίνο, βόρεια του Σαν Φρανσίσκο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

Η κινηματογραφική εκδοχή του Need For Speed που περιλαμβάνει τρελά γκάζια και πολλή διαλυμένη λαμαρίνα (είναι αλήθεια πως σε κάποιες σκηνές… σπαράζει η καρδιά σου) αναμένεται στις αίθουσες την άνοιξη του 2014.