Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Στα χώματα ακόμα ένας Βαρδινογιάννης!

Ελλάδα 18:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα χώματα ακόμα ένας Βαρδινογιάννης!

ΑΓΩΝΕΣ

Στα χώματα ακόμα ένας Βαρδινογιάννης!

ΑΓΩΝΕΣ

Η αγάπη του Γιάννη Βαρδινογιάννη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι γνωστή στο χώρο των αγώνων.

Advertisement
Advertisement

Ο Jigger συμμετείχε σε αγώνες ράλλυ από το 1984 έως το 1992 με κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα κατακτώντας έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα από το 1987 έως και το 1992, έχοντας δίπλα του, τον Κώστα Στεφανή.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια που κρέμασε τα αγωνιστικά του γάντια αλλά ακόμα και σήμερα οι φίλαθλοι αναπολούν το όνομα που τους χάρισε μοναδικές συγκινήσεις και χαρές. Τα χαμόγελα όπως φάνηκε επέστρεψαν πριν από λίγες εβδομάδες, όταν και σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το όνομα Βαρδινογιάννης εμφανίστηκε και πάλι στις ειδικές διαδρομές.

Όσοι βρέθηκαν στον συγκεκριμένο αγώνα είδαν από κοντά τον έναν από τους τρεις γιους του έξι φορές πρωταθλητή Ελλάδος να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του και μάλιστα να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia R5. Ο ίδιος φάνηκε να το απολαμβάνει ενώ οι χρόνοι που σημείωσε έδειξαν πως το… μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.

Advertisement
Advertisement

Ντεμπούτο και για τον Ανδρέα Βαρδινογιάννη

Το Σαββατοκύριακο 1- 2 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ συνεχίζεται με το Ράλλυ Φθιώτιδος (διπλός αγώνας, άσφαλτος και χώμα) και όπως φαίνεται οι συμμετοχές είναι οι περισσότερες της τελευταίας δεκαετίας. Ωστόσο δεν είναι μόνο ο αριθμός αλλά και η ποιότητα των αθλητών που θα συμμετάσχουν, με τους πρωταθλητές των τελευταίων ετών να δίνουν δυναμικό παρών και να ετοιμάζονται για τις δικές τους μάχες.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αναπολιοτάκης (Ford Fiesta R5), ο Κύπριος πρωταθλητής χώματος του 2021 Αλέξανδρος Τσουλόφτας (Volkswagen Polo R5), o Γιάννης Παπαδημητρίου (Skoda Fabia Rally2 Evo), ο 4 φορές πρωταθλητής Βουλγαρίας, Miroslav Angelov (Skoda Fabia Rally2 Evo) κ.ά.

Advertisement

Μία συμμετοχή που σίγουρα τραβά πάνω της τα βλέμματα είναι αυτή του Ανδρέα Βαρδινογιάννη. Ο μεσαίος γιος του Γιάννη Βαρδινογιάννη τρέχει με το όνομα “Flandy” και θα πραγματοποιήσει και αυτός (μετά τον αδερφό του) το αγωνιστικό του ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα. Ο 24χρονος οδηγός θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia R5 και με συνοδηγό τον Κώστα Στεφανή.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Είναι αυτό το πιο «κακό» αυτοκίνητο της δεκαετίας;
Οι πανάκριβες λιμουζίνες του Ερντογάν
Πόσο κοστίζει στην Ευρώπη η νέα Lotus Eletre;