Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με κινητήρες Lotus η Spyker B6 Venator

Ελλάδα 9:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με κινητήρες Lotus η Spyker B6 Venator

ΝΕΑ

Με κινητήρες Lotus η Spyker B6 Venator

ΝΕΑ

Έπρεπε να περάσουν επτά μήνες για να μάθουμε περισσότερα για τη νέα Spyker B6 Venator. Από την πρεμιέρα της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης μέχρι σήμερα, οι Ολλανδοί τηρούσαν σιγή ισχύος. Όμως αυτή λύθηκε…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ανεπίσημα βέβαια αφού οι πληροφορίες που αναπαράγονται στο διαδίκτυο προέρχονται από «πηγή». Σύμφωνα λοιπόν με το ολλανδικό autoweek.nl, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Spyker, Βίκτορ Μιούλερ, έστειλε επιστολές σε εν δυνάμει αγοραστές του συγκεκριμένου μοντέλου, ενημερώνοντας τους πως αυτό θα παίρνει ώθηση από κινητήρα αρχιτεκτονικής Toyota, προετοιμασμένο από τη Lotus.

Ξέραμε ήδη πως η B6 Venator θα παίρνει ώθηση από V6 μονάδα απόδοσης 583 PS. Καθώς η «πηγή» κάνει λόγο για χρήση του ίδιου V6 χωρητικότητας 3.5 lt που συναντάμε στη Lotus Exige S, είναι σαφές πως θα πρέπει να υπάρξει σημαντική αναβάθμισή του. Εκτός κι αν τελικά οι αρχικές υποσχέσεις περί ίππων… υποχωρήσουν.
mobile spyware
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι πρώτοι 100 ιδιοκτήτες της B6 Venator θα καρπωθούν της συνεργασίας της Spyker με τη Chronoswiss. Κι αυτό διότι τα πρώτα 100 οχήματα θα φέρουν αλουμινένιο καντράν που θα περιλαμβάνει ένα ρολόι της ελβετικής μάρκας, στο οποίο θα είναι χαραγμένος και ο σειριακός αριθμός του οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή της B6 Venator αναμένεται να αρχίσει σε ένα χρόνο από τώρα.

765qwerty765