Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπορ και “κατάμαυρο” Range Rover Velar για λίγους

Ελλάδα 20:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπορ και “κατάμαυρο” Range Rover Velar για λίγους

ΝΕΑ

Σπορ και “κατάμαυρο” Range Rover Velar για λίγους

ΝΕΑ

Η Land Rover λανσάρει την ειδική έκδοση R-Dynamic Black του Range Rover Velar, η οποία φέρει πολλές μαύρες λεπτομέρειες και ένα δυναμικό σπορ πακέτο.

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι το Range Rover Velar R-Dynamic Black και θα παραχθεί σε περιορισμένα αντίτυπα. Πιο συγκεκριμένα, σε μόλις 500 μονάδες θα κυκλοφορήσει το δυναμικό Velar, το οποίο εφοδιάζεται με πολλές μαύρες πινελιές και στάνταρ προηγμένα συστήματα τεχνολογίας. Προφανώς, βασίζεται στην έκδοση Velar R-Dynamic SE, ωστόσο εξοπλίζεται επιπλέον της “απλής” βερσιόν με μαύρες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, σκουρόχρωμα τζάμια, πανοραμική οροφή και καφέ δερμάτινο σαλόνι. Για την εξωτερική απόχρωση, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από το μαύρο και το σκούρο γκρι χρώμα. Παράλληλα, στον στάνταρ εξοπλισμό υπάρχει το θερμαινόμενο τιμόνι, καθώς και το νέο αυτοπροσαρμοζόμενο σύστημα ανάρτησης, το οποίο αναγνωρίζει συνεχώς το τερέν στο οποίο βρίσκεται το αυτοκίνητο κάθε στιγμή.

Δείτε εδώ τη δοκιμή του Range Rover Velar

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό φωλιάζει ο 2λιτρος diesel κινητήρας απόδοσης 180 ίππων και 430 Nm ροπής. Η δύναμη μεταφέρεται και στους δύο άξονες μέσω του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Όπως και η “απλή” έκδοση του Velar, η διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 8,9 sec.