Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διάκριση ασφαλείας για το Spark

Ελλάδα 16:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάκριση ασφαλείας για το Spark

ΝΕΑ

Διάκριση ασφαλείας για το Spark

ΝΕΑ

Ως το ασφαλέστερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του αναδείχθηκε το Chevrolet Spark, στο πλαίσιο των δοκιμών πρόσκρουσης του Αμερικάνικου Ινστιτούτου IIHS.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το μικρό όχημα πόλης, είναι μάλιστα το μοναδικό στην κατηγορία του που πέρασε το εν λόγω τεστ του Insurance Institute for Highway Safety. Εύλογα λοιπόν, ανακηρύχθηκε «Top Safety Pick 2014».

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την επίδοση του Spark, έχει παίξει η εξελιγμένη δομή του αμαξώματος. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο στάνταρ εξοπλισμός του, κρίνεται αρκετά πλούσιος στον τομέα της ασφάλειας αφού περιλαμβάνει έξι αερόσακους αλλά και ηλεκτρονικό σύστημα έλεγχου ευστάθειας (ESC).

Advertisement
Advertisement

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η Chevrolet, «η διάκριση του Spark στους τομείς της παθητικής και της ενεργητικής ασφάλειας οφείλεται στα τεράστια ποσά που έχουν επενδυθεί στην εξέλιξη και την υιοθέτηση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλειας».

Το Spark βρίσκεται ανάμεσα στα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, στο περίπτερο της στο Auto Salon που διεξάγεται στις Βρυξέλλες. Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.