Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπάνια αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες σε εκδήλωση στον Άλιμο

Ελλάδα 12:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπάνια αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες σε εκδήλωση στον Άλιμο

ΝΕΑ

Σπάνια αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες σε εκδήλωση στον Άλιμο

ΝΕΑ

Οχήματα μίας άλλης εποχής που έγραψαν ιστορία και προκαλούν το θαυμασμό ακόμα και σήμερα θα δώσου το παρών σε εκδήλωση στις 19 Σεπτεμβρίου. Από τον θρυλικό Κ.Ι.Τ.Τ., Cadillac, Ford μέχρι και Harley Davidson…

Advertisement
Advertisement

Μπορεί συνεχώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες να παρουσιάζουν νέα μοντέλα με κορυφαίες επιδόσεις που εφοδιάζονται με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, gadget, κ.λπ. ωστόσο ένα μεγάλο κοινό δεν ξεχνά αυτοκίνητα που έγραψαν ιστορία τις προηγούμενες δεκαετίες και συνεχίζουν να προκαλούν το θαυμασμό ακόμα και σήμερα. Τα κλασικά όπως λέμε οχήματα υπάρχουν ανάμεσά μας αλλά λίγες είναι οι φορές που έχουμε τη δυνατότητα να τα δούμε από κοντά.

Μία από αυτές θα είναι την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου όπου ο Δήμος Αλίμου, η ΦΙΛΠΑ, η ΕΛΦΚΜ και ο Νίκος Μαστοράκης θα παρουσιάσουν τα σπανιότερα, σημαντικότερα και ωραιότερα ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Πρόκειται για τη διπλή εκδήλωση Alimos Classic Car Sunday και Alimos Classic Motorbike Sunday που επιστρέφουν μετά από έναν χρόνο απουσίας εξαιτίας την πανδημίας.

Advertisement
Advertisement

Πού και πότε

Συγκεκριμένα στο πεζόδρομο Αλίμου, δίπλα στη θάλασσα, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, από τις 15:00 μέχρι να δύσει ο ήλιος, οι φίλοι του αυτοκινήτου αλλά και των δύο τροχών θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα σε αριστουργήματα που παρά την ηλικίας τους μοιάζουν σα να πέρασαν μόλις τη γραμμή παραγωγής.

Υπολογίζεται πως θα δώσουν το παρών περισσότερα από 200 οχήματα, σπάνια, ξεχωριστά και με μεγάλη ιστορία στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.

Advertisement

Όλα είναι ρεύμα – Ερχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Advertisement

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιες μάρκες επέλεξαν οι Έλληνες τον Αύγουστο;
Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip – Ιδού το… μοιραίο αυτοκίνητο του
Νέο σύστημα πολυμέσων για τους πίσω επιβάτες από την Bentley