Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο σύστημα πολυμέσων για τους πίσω επιβάτες από την Bentley

Ελλάδα 13:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο σύστημα πολυμέσων για τους πίσω επιβάτες από την Bentley

ΝΕΑ

Νέο σύστημα πολυμέσων για τους πίσω επιβάτες από την Bentley

ΝΕΑ

Η Bentley αναβαθμίζει τις ανέσεις και τις παροχές για τους πίσω επιβάτες, που συνήθως είναι και οι πιο σημαντικοί, παρουσιάζοντας ένα νέο σύστημα πολυμέσων για τις Bentayga και Flying Spur.

Advertisement
Advertisement

Στις περισσότερες περιπτώσεις κάποιος από τους πίσω επιβάτες μιας τετράθυρης Bentley είναι και ο ιδιοκτήτης της οπότε η βρετανική εταιρία φρόντισε ώστε να αναβαθμίσει το επίπεδο των παροχών και την συνολική εμπειρία με ένα νέο σύστημα πολυμέσων.

Βασικό στοιχείο αποτελούν οι οθόνες 10,1’’ με ανάλυση 1920×1080 που φιλοξενούνται πλέον στα προσκέφαλα και των δύο εμπρός καθισμάτων για τους πίσω επιβάτες. Οι οθόνες δεν είναι σταθερές στις βάσεις τους αλλά μπορούν να αποσπαστούν από αυτές και να λειτουργήσουν ως tablet για πλοήγηση στο διαδίκτυο, για παρακολούθηση οπτικού υλικού ή ακόμα και για τον έλεγχο λειτουργιών του αυτοκινήτου. Επιπλέον το σύστημα πολυμέσων μπορεί να συνδεθεί μέσω bluetooth με τα κινητά τηλέφωνα των επιβατών και να προσφέρει μέσω αυτών πρόσβαση στις ίδιες λειτουργίες.

Bentley Rear Entertainment System

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προεγκατεστημένων εφαρμογών ψυχαγωγίας όπως Netflix ενώ υπάρχει δυνατότητα περεταίρω εγκατάστασης και περισσότερων υπηρεσιών streaming όπως Disney+, Amazon Prime, Apple TV κ.α. Το σύστημα infotainment έχει δυνατότητα μετάδοσης του ήχου από το οπτικοακουστικό υλικό μέσω των μεγαφώνων του αυτοκινήτου ενώ φυσικά κάθε επιβάτης μπορεί να έχει το δικό του κανάλι με ήχο μέσω ενσύρματων ή ασύρματων ακουστικών. Το νέο σύστημα Infotainment θα έχει δυνατότητα αυτόματων over-the-air ενημερώσεων του λογισμικού του ώστε να λαμβάνει άμεσα κάθε νεότερη έκδοση που θα αναπτύσσεται.

Bentley Rear Entertainment System

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προς πώληση πέντε εξαιρετικά σπάνιες Bentley Mulsanne
Η Bentley «ξεφεύγει» με ζάντες 22 ιντσών από ανθρακόνημα στη Bentayga
Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean: Σημάδι των πραγμάτων που έρχονται