Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπάνε τα πίσω τζάμια των Tesla

Ελλάδα 6:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπάνε τα πίσω τζάμια των Tesla

ΝΕΑ

Σπάνε τα πίσω τζάμια των Tesla

ΝΕΑ

Αφθονούν οι μαρτυρίες κατόχων μοντέλων Tesla, οι οποίοι καταγγέλλουν πως τα πίσω πλευρικά παράθυρα των αυτοκινήτων τους… σπάνε από μόνα τους.

Advertisement
Advertisement

Αποδέκτρια παραπόνων έχει γίνει τους τελευταίους μήνες η Tesla, με πολλούς ιδιοκτήτες να καταγγέλλουν περιστατικά αιφνίδιας θραύσης των πλευρικών παραθύρων στα αυτοκίνητά τους.

Αναλυτικότερα, τις τελευταίες ώρες κάνει τον κύκλο του διαδικτύου η μαρτυρία μιας κατόχου ενός ολοκαίνουριου Tesla Model 3 Standard Range Plus, το οποίο παρελήφθη την 1η Ιανουαρίου.

Ο λόγος για την Kaur από την Καλιφόρνια, η οποία περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την αιφνίδια και… μυστηριώδη διάλυση του πλευρικού πίσω δεξιού παραθύρου του αυτοκινήτου της, ενώ η ίδια και η αδερφή της βρισκόντουσαν εντός της καμπίνας.

Advertisement
Advertisement

«Είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένη και, εμφανώς, απογοητευμένη. Νόμιζα πως μας πυροβόλησαν. Μολονότι πρόκειται για ένα “τρελό” γεγονός, νιώθω ευλογημένη που κανείς δεν καθόταν στα πίσω καθίσματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η κάτοχος.

Οι άνθρωποι της εταιρείας ανέλαβαν πλήρως την ευθύνη για το συμβάν. Μάλιστα, όπως της εξήγησαν, αυτό ενδεχομένως οφείλεται σε ένα ελάττωμα του τζαμιού, σε συνδυασμό με την αυξημένη πίεση εντός της καμπίνας . Σημειώνεται, ωστόσο, πως δεν έχει καταστεί ακόμα εφικτός ο επιτόπιος έλεγχος του αυτοκινήτου, από τους μηχανικούς της εταιρείας.

Advertisement

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό Μέσο insideevs.coms, ο θρυμματισμός των παραθύρων -ενδεχομένως – αποδίδεται σε λάθη κατά τη διαδικασία συναρμολόγησης στα υποπλαίσια των παραθύρων.

Σημειώνεται πως τους τελευταίους μήνες έχουν συμβεί αρκετά ανάλογα περιστατικά, πολλά εκ των οποίων έχουν απαθανατιστεί είτε από κάμερες ασφαλείας είτε από το σύστημα εποπτείας Sentry Mode που ενσωματώνουν τα μοντέλα.

Advertisement

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο:

 

Advertisement

Elon Musk: H Apple αρνήθηκε να εξαγοράσει την Tesla

Νέο μήνυμα-παράκληση από Musk στους εργαζόμενους της Tesla

Αποκάλυψη: Η αναξιοπιστία της Tesla στην Ελλάδα – Στον «αέρα» οι Έλληνες πελάτες της